VisualBoyAdvance – Emulator GameBoy

In copilarie nu am avut GameBoy. Insa aveam prieteni care aveau. M-am jucat pe el Robocop si Turtles (parca asa se chema). Gameboy era atractia principala in toate excursiile pe care le faceam cu clasa… 

In momentul de fata nu mi se par cine stie ce jocuri, dar daca am vreun telefon care le poate emula, voi fi primul care va instala emulatorul si se va juca macar un joc. Senzatia nu mai e deloc aceeasi, dar sunt amintiri si au o valoare aparte.

Emulatorul pe care il prezint astazi se numeste VisualBoyAdvance si ofera posibilitatea de a incarca urmatoarele tipuri de ROM-uri:

1. Game Boy

2. Game Boy Pocket

3. Game Boy color

4. Game Boy Advance

5. Super Game Boy

6. Super Game Boy 2

Pe langa emularile de mai sus, VBA ofera si posibilitatea multiplayer-ului prin LAN sau Wi-Fi.

Pentru a descarca emulatorul GameBoy folositi link-ul de mai jos:

Download VisualBoyAdvance.

Pentru a descarca ROM-uri (jocuri) gratuite pentru Gameboy folositi link-ul urmator:

Gameboy ROMs

PS: Mai am cateva emulatoare interesante in maneca… vi le voi prezenta pe rand :D.

5 thoughts on “VisualBoyAdvance – Emulator GameBoy”

  1. Eu folosesc Specaculator-ul .. pentru spectrum-z80. Iar la VisualBoyAdvance foloseam versiunea 1.7.2. Bine de stiut ca a aparut si 1.8.0. Pentru Spectaculator as fi pus link, dar stiu ca nu e “free” (decat o versiune foarte veche) … si eu il am “de pe razoare”.

  2. am si eu dar visual boy advance si am romuri cu desene care imi place mie de exemplu ed edd n eddy the Mis-EDventures pokemon emerald sonic battle sonic advance 3 si sonic advance etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>