Windows 7 a fost ideea mea!

Da. Ati citit bine. Windows 7 a fost ideea mea! Sau cel putin asa se numeste una dintre campaniile de promovare ale Windows 7.
E adevarat ca multe din dorintele utilizatorilor au fost ascultate, dar mai e adevarat si faptul ca un esec (numit de unii “Vista”) a dus la aceasta “ascultare”.
Microsoft putea sa faca asta de la bun inceput. Insa au preferat sa o faca mai tarziu (mai bine decat niciodata as putea spune…).
Va las in continuare sa urmariti clipurile si astept sa-mi spuneti care dintre functionalitatile Windows 7 sunt “ideile voastre”, sau ce functionalitati ati mai adauga voi.
Vizionare placuta!

11 thoughts on “Windows 7 a fost ideea mea!”

 1. La ora asta n-am somn. Santeleg ca e dubla reclama si ca Microsoft nu e singur. Acer, IBM, Sony si alti producatori, abia asteapta sa-si vanda produsele. Oricum am o slabiziune pt. Acer si cred ca in primul clip, apare noul model de 18” FullHD cu Intel Core I7.

 2. Eh, nici eu nu am somn..
  Te-ai uitat foarte atent se pare. Toti producatorii se bazeaza mult pe Windows 7 pentru a vinde..
  PS: o sa verific pe google perspicacitatea ta (referitor la acel 18″FulHD cu i7)

  1. Reclamele sunt cam prea in stil american (e dragut “remeber”-ul). Si la ala cu SONY se vede clar ca e un “adevaracios” care arunca cate 10.000$ pe electronice, culmea toate SONY (probabil vreun director de firma “clientelara” 😀 ). Acerul l-am gasit oficial doar pe site-ul frantuzesc al lui Acer si e vorba de Aspire 8940G. Probabil ca in clipul ala e un model mai vechi cu Core2Duo dar tot seria 89xxG.

  1. LoL.. CreveteL dai o palinca… si-ti dovedesc personal ca este “super fain” Windows 7. Probabil ca de craciun o sa ajung si in Oradea, cred ca la restaurantul din Aleea Ciuperca (la panorama). 😀

 3. @Crevetel: Blogul acesta cu asta se ocupa (concluzii despre Windows 7). Cititorii de aici ar trebuie sa tina loc de orice alte dovezi. Iti doresc sa il incerci cat mai curand.

 4. Este cel mai bun dintre Windows-uri . Sa nu comparam merele cu perele chiar daca ambele sunt fructe ! Iar pentru cei care mai sunt inca sceptici , de ce nu-l incercati pe “propria piele” ? Trebuie sa va spuna cineva daca e bun sau nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>