Windows 7 Bucharest va ureaza Sarbatori Fericite!

Urarile de sarbatori ma coplesesc la fel ca anul trecut. Incep prin a va multumi ca ati ramas alaturi de noi si in acest an, in care articolele nu au mai fost atat de dese dar in care am reusit sa crestem si cred eu, sa ne maturizam. Initial Alex trebuia sa fie autorul articolului de Craciun, dar nu l-am publicat deoarece nu era chiar in tematica blogului. Totusi a ridicat cateva intrebari interesante, intrebari care de cele mai multe ori sunt uitate atunci cand sarbatorim Craciunul, iar cea mai importanta dintre acestea este:

“Ce sarbatorim?”

Discutia este lunga, si aici nu e locul potrivit pentru polemici pro sau contra religiei, sau pentru superficialitatea care ne acapareaza din ce in ce mai mult. Aici e locul in care ajutam si in care va multumesc pentru ajutorul acordat, atat prin comentarii cat si prin articole. Nu voi mentiona nume deoarece nu vreau sa uit pe careva, dar va multumesc tuturor in mod egal pentru ca imi semnalati greselile, pentru ca prin raspunsurile voastre la intrebari, sau confirmarile de functionalitate ale unui tutorial ajutati multi alti cititori care sunt mai timizi :).

Tuturor va urez Sarbatori Fericite! din partea echipei Windows 7 Bucharest.

14 thoughts on “Windows 7 Bucharest va ureaza Sarbatori Fericite!”

  1. Am fost mai mult ca sigur ca nu il publici.
    De fiecare data cand fac un asemenea articol mai ales pentru scoala este cenzurat si nu se publica sub pretextul ca “fac atac la persoana”.

    Nu este nici o problema.

    Sarbatori fericite !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>