Windows 7 build 7022 – ultima versiune disponibila pentru descarcare (neoficial)

Se pare ca ceea ce spuneam cu putin timp in urma, si anume, ca ultima versiune care circula pe internet (mai exact torrente) este build-ul 7025 a fost infirmat, ultimul build download-abil fiind 7022. Acesta poate fi descarcat de aici (torrent – momentan doar in versiunea pe 32 biti – x86 – linkul nu mai este valabil). Product-key-urile pe care le puteti folosi sunt aceleasi cu cele primite o data cu build-ul 7000 (cel oficial). Le gasiti si aici.

Mai jos avem 2 poze care infatiseaza o modificare minora adusa task-panelului din stanga. In dreapta este afisarea din build-ul curent (7000), iar in stanga este cea din build-ul 7022

build vechi build nou

Imbunatatirile aduse de aceasta versiune sunt dupa cum urmeaza:

– Internet Explorer 8 a fost updatat la Release Candidate 1
– Cateva iconite noi
– Efecte si animatii noi pentru Winodws Sidebar, care acum poarta numele de Windows Desktop Gallery
– Schimbari aduse aplicatiei Paint
– Update-ul pentru bug-ul legat de Mp3-uri este inclus
– Mini-aplicatiile de desktop (Desktop Gadgets) functioneaza normal chiar si cu User Account Control oprit
– Imbunatatiri legate de stabilitate

Conform site-ului (Neowin) unde am citit stirea, se pare ca angajatii microsoft testeaza momentan build-ul 7034. Ceea ce inseamna ca asa cum afirmasem anterior, microsoft nu pierde timpul cu aceasta versiune de windows, iar versiunea RC este probabil foarte aproape de a fi oderita publicului.
Deja downloadez versiunea si o voi instala probabil pana la sfarsitul saptamanii. Sper ca bug-ul cu windows media player library sa fie fixat, sper deasemenea ca optiunea de upgrade va fi valabila fiindca vreau sa-mi pastrez programele instalate.Se pare ca ceea ce spuneam cu putin timp in urma, si anume, ca ultima versiune care circula pe internet (mai exact torrente) este build-ul 7025 a fost infirmat, ultimul build download-abil fiind 7022. Acesta poate fi descarcat de aici (momentan doar in versiunea pe 32 biti – x86). Product-key-urile pe care le puteti folosi sunt aceleasi cu cele primite o data cu build-ul 7000 (cel oficial). Le gasiti si aici.

7 thoughts on “Windows 7 build 7022 – ultima versiune disponibila pentru descarcare (neoficial)”

  1. citeste si tu aici despre RC si build 7048, si pe neowin.net ca sa aflii ca momentan se lucreaza la build 7046.. dar cand va fi oficial RC-ul il vei gasi cu siguranta aici.

  2. sal , as vrea sa trec si eu pe WIN 7 , dar nu stiu care ste ultima versiune aparuta pentru 32 biti , ce versiune ziceti sa iau ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>