Windows 7 build 7048 – deja pe torrent, gata de download

Imediat dupa aparitia primelor screenshot-uri ale build-ului 7048 al Windows 7, acesta a si aparut pe torrente. Insa doar in versiunea 64-bit, cel putin pentru moment. Un alt lucru de mentionat este faptul ca torrent-ul nu contine o imagine de DVD ci continutul acestei imagini, adica fisierele separate. Acestea pot fi puse pe un DVD boot-abil iar Windows 7 build 7048 paote fi instalat ca orice alt build. O alternativa este instalarea din folder-ul unde a fost downloadat torrent-ul, instalare posibila doar in cazul unui upgrade.

windows 7 build 7048
Cum pentru varianta pe 64 biti, ultima versiune disponibila a fost build 7000(cel oficial),iar pentru 32 biti – 7022, acest update va aduce o serie de imbunatatiri mentionate si anterior.
Linkul pentru download este aici (torrent). (linkul nu mai este valabil)

Noutatile constau in:
Se poate alege versiunea de instalare (starter, enterprise etc..), precum si selecta instalarea in limbi diferite.
Start Orb-ul este mai aprins cand mouse-ul este deasupra lui.
Cand apasati Alt+Tab se activeaza automat si Aero Peek.
Taskbarul poate curpinde acum cu 25% mai multe iconite.
Link-ul de “Send Feedback” nu mai este prezent in ferestre. Imediat dupa aparitia primelor screenshot-uri ale build-ului 7048 al Windows 7, acesta a si aparut pe torrente. Insa doar in versiunea 64-bit, cel putin pentru moment. Un alt lucru de mentionat este faptul ca torrent-ul nu contine o imagine de DVD ci continutul acestei imagini, adica fisierele separate. Acestea pot fi puse pe un DVD boot-abil iar Windows 7 build 7048 paote fi instalat ca orice alt build. O alternativa este instalarea din folder-ul unde a fost downloadat torrent-ul, instalare posibila doar in cazul unui upgrade.

windows 7 build 7048
Cum pentru varianta pe 64 biti, ultima versiune disponibila a fost build 7000(cel oficial),iar pentru 32 biti – 7022, acest update va aduce o serie de imbunatatiri mentionate si anterior.
Link-ul pentru download este aici. (linkul nu mai este valabil)

Noutatile constau in:
Se poate alege versiunea de instalare (starter, enterprise etc..), precum si selecta instalarea in limbi diferite.
Start Orb-ul este mai aprins cand mouse-ul este deasupra lui.
Cand apasati Alt+Tab se activeaza automat si Aero Peek.
Taskbarul poate curpinde acum cu 25% mai multe iconite.
Link-ul de “Send Feedback” nu mai este prezent in ferestre.

13 thoughts on “Windows 7 build 7048 – deja pe torrent, gata de download”

 1. Eu nu am cum sa il instalez fiindca am optat pentru varianta de 32 biti, sper sa apara pe torrente si varianta pentru mine :). Oricum spor la descarcare, si daca mai treci pe-aici da-mi un semn despre cum se misca noua versiune (7048)

 2. Eu nu Vi-las recomanda pentru ca daca aveti programe de 32 biti care merge pe Windows Xp Nu O Sa Va Mearga Si Pe Vista ca Eu Am Downloadat de pe Net Windows Vista de 32 biti si am bagat programe de windows xp sp 2 tot 32 biti si pe vista cand am instalat de exemplu: nero sau alte programe de genu nu merge pentru ca imi da un mesaj de eroare in fine ca nu mai tin minte cum se numeste acel mesaj de eroare dar cam asta a fost cu Windows Vista. Atentie Pentru Recomandare Ar Fii:

  Burn Aware Professional si Magic Disc: Pentru Download acessati Aceste Linkuri Web:

  http://fisierulmeu.ro/52TJXJLZJ50N/Burn-Aware-Professional-zip.html

  http://fisierulmeu.ro/52ZSPKP14Z45/Magic-Disc-zip.html

  Daca aveti sistem de 64 biti atunci cautati pe google pentru ca aici este numai Pentru 32 biti programele astea sucess.

  1. }} Daca As Vrea SAM-i bag in calcu meu cu ce ne recomanda mata-le aicea, Cam Asha O Sa Funtioneste si el. {{

   Deci am citit de 10 ori ce ai scris, mi-am stresat procesoru de corectie la maxim, pana mi-a dat eroare de suprasolicitare [Overflow ECC], si tot nu am inteles ce vrei sa zici. Mai bine scriai pe limba ta si ne dumiream noi cat de cat. Asha nu pricep nimic si ai mai stricat si bunatate de cuvinte ROMANESTI.

 3. Chiar daca ai sistem de 64 biti, ai peste 4 gb ram sa bagi versiunea de 64biti ? ..da foarte bine..acum sa te vad de unde iei drivere de win7 /64 bits. eu am incercat 64 n-am gasit si nu a mers nici un driver pt placa de retea , de virtualizare nu poate fi vorba k nu ma tine procu..:( faceti cum vreti voi dar nu e diferenta mare intre unul si celalalt , sau mai bine zis nu ai sa simti diferentza daca nu ai si un sistem puternic
  win 7 bate xp-ul la viteza ( varianta pe 32 bit)
  persiap87 lol drivere de vista pe xp =))

  1. Poate ne spui la ce placa de retea nu ai gasit drivere si te ajutam noi ! N-are rost sa fi asa negaivist. Eu am mai spus pe blog ca cine nu are mai mult de 4Gb de ram nu v-a avea vreun avantaj daca foloseste Win7-64bit. Dar il poate incerca !

 4. eu am windows 7 merge bine si sunt multumit cine il vrea sa intre pe mes sa lase un mesaj si eu spun saitulu de unde sa il copie cu tot ci licienta

 5. mai va certati ca niste copii,orce windows indiferent de varianta are crac,key keygen si activator,in legatura cu programe sint pe sotware iso tot ce vreti numai sa va tina tractoarele voastre de calculatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>