Windows 7 build 7068 – primele imagini si link pentru download, 32/64 bit.

Din cand in cand se mai gaseste cate un angajat Microsoft care sa “scape” pe blog-ul sau, sau pe twitter cate o informatie referitoare la ultimele build-uri Windows 7. Pare o strategie destul de inteligenta pentru a nu scadea interesul, avand in vedere ca oficial test-erii nu au primit prea multe update-uri.
Angajatul de azi explica intr-un articol cateva lucruri despre Gadget-urile din Windows 7. Numai ca ecranul demonstrativ pe care il afiseaza este u PrintScreen al build-ului 7068, cu urmatoarea cheie: 7068.winmain.090321-1322. Ceea ce inseamna ca build-ul a fost compilat pe 21 Martie 2009, adica acum mai putin de o saptamana.
windows 7 build 7068
Descarcati varianta pe 32 biti (torrent): Windows_7_x86_build_7068_AllSKU_version.4805937.TPB.torrent (linkul nu mai este valabil). Eu nu l-am incercat inca, dar parerile sunt si pro si contra posibilitatii de a fi fake. Revin cat de curand cu informatii si sper ca si cu varianta pe 64 bit.
Update: Sigur e o versiune valida si NU fake, iar product-key-urile le gasiti ca de obicei aici. [linkul nu mai este valabil]
Update2: Link-ul pentru versiunea pe 64 biti este urmatorul (torrent): Windows_7_7068_x64 (linkul nu mai este valabil)

windows 7 build 7068
windows 7 build 7068
Puteti vedea in imaginea de mai sus ca build-ul acesta (7068) expira in iunie 2010, facand parte tot din familia RC.Din cand in cand se mai gaseste cate un angajat Microsoft care sa “scape” pe blog-ul sau, sau pe twitter cate o informatie referitoare la ultimele build-uri Windows 7. Pare o strategie destul de inteligenta pentru a nu scadea interesul, avand in vedere ca oficial test-erii nu au primit prea multe update-uri.
Angajatul de azi explica intr-un articol cateva lucruri despre Gadget-urile din Windows 7. Numai ca ecranul demonstrativ pe care il afiseaza este u PrintScreen al build-ului 7068, cu urmatoarea cheie: 7068.winmain.090321-1322. Ceea ce inseamna ca build-ul a fost compilat pe 21 Martie 2009, adica acum mai putin de o saptamana.
windows 7 build 7068
Descarcati varianta pe 32 bit: Windows_7_x86_build_7068_AllSKU_version.4805937.TPB.torrent ((linkul nu mai este valabil)). Eu nu l-am incercat inca, dar parerile sunt si pro si contra posibilitatii de a fi fake. Revin cat de curand cu informatii si sper ca si cu varianta pe 64 bit.
Update: Sigur e o versiune valida si NU fake, iar product-key-urile le gasiti ca de obicei aici. [linkul nu mai este valabil]
Update2: Link-ul pentru versiunea pe 64 biti este urmatorul: Windows_7_7068_x64 (linkul nu mai este valabil)

windows 7 build 7068
windows 7 build 7068
Puteti vedea in imaginea de mai sus ca build-ul acesta (7068) expira in iunie 2010, facand parte tot din familia RC.

20 thoughts on “Windows 7 build 7068 – primele imagini si link pentru download, 32/64 bit.”

 1. Eu unu mai aștept pana când mai apar și păreri de la noi din țara. Sincer de când am pus 7057 am întâmpinat 3 bluescreen-uri ….. si destule bug-uri sprec ca build-u asta sa fie mai oke

 2. Această versiune este „Professional” şi nu va avea aceleaşi funcţii ca „Ultimate”. Se vede într-o poză ultimate, dar defapt nu e ultimate! Corectează link-ul de download, redirecţionează spre un torrent inexistent, un torrent apropiat este acesta din linkul: http://thepiratebay.org/torrent/4805937/Windows_7_x86_build_7068_AllSKU_version , şi se vede că scrie la el „Newest windows 7 build 7068 allsku version (from proffesional)”

  1. @adi pica: depinde de drivere, asa cum a zis si Emanuel. Daca nu ti le instaleaza automat cauta pe pagina producatorului ultimele drivere si sigur o sa-ti mearga. Eu am incercat cu 2 placi 5.1 si nu am avut probleme. Oricum versiunea finala va cauta drivere direct pe pagina producatorului. Microsoft semneaza contracte cu cat mai multi producatori pentru ca astfel de facilitati sa devina realitate.

 3. StelistCristi, dupa cum ti-am raspuns si pe blog la mine, nu este PROFESIONAL, inseamna cu totul altceva. Incepand cu acest build AI POSIBILITATEA de a alege intre mai multe versiuni de Windows.
  Vezi ca le-am enumerat pe blog-ul meu daca te intereseaza!
  PS: l-am instalat de mai bine de 2 ore dupa ce am tras toata nopatea la el…

 4. @ adi pica – pai windows 7 vine cu un pachet de drivere, si spre deosebire de vista, poti pune si programe fara a fi necesara o versiune speciala pentru windows 7, asa ca ai toate sansele ca driverele pe care le cauti sa le ai deja incluse, sau sa le poti instala

 5. Cum pot afla cand imi expira 7-ul,am luat activation key de la Microsoft ?
  Adica unde sa caut mai exact,multumesc . :)

 6. Catre adminul acestui site…eu nu mai inteleg nimic…vad pe acest blog 15mii de lincuri de download windows 7 si stau si ma intreb care e bun si ce sa iau? care e ultimul build de windows7? ce windows 7 sa descarc? datimi un link va rog frumos catre torrentu respectiv sau eventual catre articolul cu lincul repectiv pt ca nu mai inteleg nimic…sunt 100mii de builduri…”eu cu cine votez??” si “pe cine donloadez???”

  1. @Adrian: mersi pentru info, am updatat link-urile cu cele valabile. Cred ca au fost sterese din cauza procesului anti-piraterie in care sunt implicati cei de la thepiratebay.org

 7. Ionut iti multumesc inca odata pentru link…gata l-am bagat si eu la download mersi frumos…am tot incercat sa intru ieri pe site dar nu a mers…nu stiu de ce…imi afisa in pagina ca si cum nu as avea net desi aveam si pe alte siteuri navigam in mod normal si lejer…

  1. @Adrian: Ma bucur ca iti merge :). Sa stii insa ca pe 5 ar trebui sa apara varianta RC oficiala :). Anyway, pana atunci enjoy. Ieri am avut o problema cu hosting-ul, cred ca le-a picat o parte din peering, a fost multe ore down serveru, probabil o sa ma mut de la ei fiindca pica destul de des..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>