Windows 7 build 7068 – short review si imagini.

Ce stim pana acum:
Personal l-am instalat facand upgrade de la build-ul 7057 instalat in prealabil de la zero. Upgrade-ul a decurs fara probleme intr-un timp chiar mai scurt decat de la build-ul oficial, 7000 la build 7022. Pana acum nu am observat nici o problema, ba chiar o imbunatatire; am scapat de bug-ul din Windows Media Player 12 care imi inchidea aplicatia dupa 10-15 secunde.
Multumita lui Wolftail am aflat ca wallpaperul versiunii Windows 7 Starter nu poate fi schimbat. Am cautat mai multe informatii si l-am gasit, fiind cel infatisat in imaginea de mai jos(click pentru marire).
windows 7 build 7068 starter wallpaper

Un alt lucru legat tot de versiunea Starter este faptul ca, asa cum am scris intr-un articol precedent, aceasta nu poate avea decat 3 aplicatii deschise simultan. Rementionez ca este o versiune dedicata netbook-urilor, acest lucru fiind pe de o parte benefic din punct de vedere al management-ului resurselor, dar fiind totodata si un inconvenient pentru utilizator. Totusi pentru netbook-urile care vor avea touch-screen-uri aceasta organizare a resurselor nu va putea fi decat benefica. Mai jos aveti mesajul sistemului de operare care ne spune ca nu mai putem deschide aplicatii noi.
windows 7 build 7068 starter application limit
In plus va ofer si link-uri catre mai multe pack-uri de imagini preluate din Windows 7 build 7068.

Windows 7 build 7068 Wallpapers [linkul nu mai este valabil]
Windows 7 build 7068 Sample Pictures [linkul nu mai este valabil]
Windows 7 build 7068 Display Pictures aka User Pics [linkul nu mai este valabil]

Iar pentru cei ce nu au inca build-ul 7068, dar doresc sa il descarce, aveti link-urile de download in articolul acesta.
Pe masura ce voi mai afla noutati voi updata acest articol.
Update1: Primul bug pe care l-am observat apare tot in Windows Media Player 12, si este legat de faptul ca butonul de Play/Pause din thumbnail-ul din taskbar al acestei aplicatii nu functioneaza. FFWD si RWD functioneaza. Iar butonul din fereastra normala a programului functioneaza fara probleme.
Update2: Puteti schimba fundalul ecranului de log-in direct din meniul de Personalizare, fara a utiliza vreun program aditional (pentru versiunea Starter).

One thought on “Windows 7 build 7068 – short review si imagini.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>