Windows 7 build 7106 – tradus in engleza

Se pare ca test-erii Windows 7 sunt foarte nerabdatori, si chiar daca aparitia build-ului 7106 in engleza pe torrent este iminenta, unii s-au grabit si l-au tradus, aplicandu-i un language pack (Rusa-Engleza).
Pentru cei care au descarcat acest build deja, gasiti aici o modalitate de a aplica acest language pack manual (articol in engleza).
Pentru cei ce nu l-au descarcat inca, si nu mai au rabdare pana la aparitia celui oficial, link-ul de download este mai jos:

Download build 7106: 7106.0.090408-1623_x86fre_RU_EN.iso (linkul nu mai este valabil)

Windows 7 build 7106

Despre imbunatatirile aduse de acest build, si alte screenshot-uri, puteti citi articolul: Windows 7 build 7106 in chineza. Totusi nu recomand sa-l instalati decat daca aveti prea mult timp liber, deoarece am inteles ca traducerea nu este completa. In plus, pentru a sta departe de instalarea acestui build, cel putin pana apare cel oficial, va puteti ocupa timp-ul cu wallpaperele localizarii rusesti.
Update1: build-urile in engleza nu au aparut inca, dar am gasit string-urile acestora, pentru a fi mai usor de gasit atunci cand isi vor face totusi aparitia.
Acestea sunt:
Windows 7 build 7106 32 bit: 7106.0.090408-1623_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso
Windows 7 build 7106 64 bit: 7106.0.090408-1623_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_EN_DVD.iso

Update2: a aparut pe torrent build-ul original in engleza – Windows 7 build 7106 Ultimate en-US (linkul nu mai este valabil)
. Enjoy!

5 thoughts on “Windows 7 build 7106 – tradus in engleza”

  1. am instalat acest build 7106, dar vreau sa spun ca multe meniuri, butoane au ramas tot in chineza. de ex cand instalezi ceva etc… am schimbat tot ,locatia engl limba engl dar tot au ramas hieroglife din alea… in rest pare un build stabil si al naibii de rapid!

  2. P.S. am reusit. dupa instalare, intri la fisierul “lang” de pe dvd-ul cu instalare si dai dublu click. reboot si totul e in eng.

    1. @karol: foarte tare. eu nu am timp mometan.. :( ai facut upgrade sau clean install? eu prefer doar upgrade fiindca am o gramada de setari/programe de care am nevoie… astept versiunea eng oficiala. Prin ce se evidentiaza ca viteza mai exact? Search, IE 8, WMP, boot?

  3. eu am dat clean install.e mai rapid. ie8 e mult mai rapid ca in editiile anterioare, plus raspunde mai repede la orice. la boot nu am observat mare branza. acuma daca zici ca o sa apara versiunea eng, eu zic ca n-are rost sa faci upgrade, doar daca esti foarte curios, ca mine.

  4. eu am primit un windows 7 dar e in italiana si as vrea daca se poate sa l traduc in engleza cum ar trebui sa fac sau daca se poate face, pentru ca nu prea stiu limba si mai ales termenii. va rog eu mult daca poate cineva sa ma ajute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>