Windows 7 cu 35 Euro!

Stiti deja cu totii ca Windows 7 s-a lansat la nivel international pe 22 octombrie si ca in Romania va veni pe 6 noiembrie. Stiti si ca preturile anuntante nu sunt chiar cele mai imbucuratoare…

Ce nu stiti insa, este faptul ca in Franta, studentii pot lua Windows 7 Home Premium cu 35 Euro. Ati citit bine, 35 Euro!

Dovada este mai jos, iar sub ea gasiti si link-ul original. Sper ca si ofertele din Romania sa fie la fel de imbietoare… Pana la lansare insa, va trebui sa ne multumim cu cele 7 Concursuri la care va urez SUCCES!

Windows 7 in Franta

11 thoughts on “Windows 7 cu 35 Euro!”

 1. Salut. Ştii ce comentarii vor urma ? În Franţa unde este un nivel de trai mai ridicat şi salariul mediu 1.300 euro, au şi Windows 7 la un preţ derizoriu. Ce-i drept, francezi au nişte criterii foarte „simpatice” de apreciere a sărăciei. De exemplu, Institutului francez pentru Statistică, încadrează o persoană cu venit mai mic de 800 de euro /pe lună, sau un cuplu (fără copii), dar cu un venit mai mic de 1.320 de euro / lună, sub pragului de sărăcie. :)

  P.S. Îmi place finalul articolului. În aşteptarea unor oferte… antrenaţi-vă la Solitarire :) Bine că n-au lansat şi variantă personalizată de Minesweeper (cu 7 mine în loc de 10).

 2. Probabil.. dar cred ca deja lumea e satula de chestia asta.La noi totul e mai scump si salariile sunt intodeauna mai mici… Fie ca e vorba de masini, calculatoare (mai ales Apple ;)) ), abonamente de telefonie etc..
  Nu stiam care e pragul de saracie in Franta… Si politicienii inca se intreaba de ce pleaca lumea, cel putini studentii la medicina sunt primiti cu bratele deschise in toate tarile Europei, pe salarii de minim 2000 E… dar intram in alte discutii..
  Eu inca sper ca si studentii romani vor beneficia de reduceri la Windows 7…
  PS: Cum ar zice Fat Frumos si Zmeul: “In Solitaire sa ne masuram?”

 3. Se pare ca “oferta” a ajuns si pe continent.Pentru cei din SUA si UK,e valabila de ceva timp,la prețul de 30 $ respectiv lire, in regat.

 4. Salut
  Eu am cumparat acum cateva luni, din SUA , un laptop care avea preinstalat Windows Vista Home Premium 64 BIT, nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca este eligibil la upgrade pentru Windows 7 Home Premium 64 BIT, am intrat la Microsoft pe site, am introdus detaliile cerute de ei , in final am aflat ca ma costa 20.56 USD cu tot cu transport ceea ce zic eu este o suma f mica pentru un sistem de operare.
  Pe 22 am fost notificat ca a fost lansat Windows 7 si ca pot introduce plata ,acum astept cu nerabdare DVD ul :)
  Bafta

 5. George, eu am cumparat un toshiba Tecra R10 de la noi, cu windows vista business pe 32 biti. Am aflat ca sunt eligibil pentru un upgrade la windows 7 professional.
  M-a costat upgrade-ul 29 euro fara tva. O sa imi vina “minunea” peste vreo luna.

 6. unii studenti romani deja beneficiaza de w7 professional moka 😀 (msdnaa)

  cat despre solitaire ca tot se vorbeste,eu nu il am 😐 oare dc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>