Windows 7 – data finalizarii RTM

Tot circula diverse zvonuri despre data finalizarii Windows 7. Stim cu totii ca aceasta se apropie si toata lumea asteapta build-ul final RTM (care va fi public oficial pe 22 octombrie).
Windows 7 RTM box
Am gasit 4 surse de incredere pentru data finalizarii Windows 7, dar fiecare are o versiune diferita pentru aceasta data:
Tudor Galos:

sfârșit de Iulie 2009

Neowin.net:

June 26, 2009

WinFuture.de:

June 29, 2009

WZor.net:

July 13, 2009

Care credeti ca este data reala?
Despre data publicata de Neowin vom afla destul de repede, la fel si despre cea a WinFuture.de. Mai raman Wzor si Tudor Galos. Tot ce avem de facut este sa asteptam.

19 thoughts on “Windows 7 – data finalizarii RTM”

 1. Tudor Galos spune “Sfarsit de Iulie”… mda, e mai simplu sa zici asa decat 26/ 29 /sau 13 Iulie. Pai eu zic ca pana in Octombrie sigur apare Windows 7 final RTM :) eh, glumeam. Merg pe mana Winfuture, mereu au dat informatii bune si reale. Cu toate ca nici Wzor nu m-a dezamagit !

  1. Tudor Galos lucreaza la Microsoft :P. Eu am incredere mare si in Neowin, chiar nu stiu sa fi dat vreo stire falsa pana acum :D. Wzor, a zis la inceput pe 19 iunie, deci le mai scade un pic increderea. Totusi jumatatea lui iulie e data data oficial si de microsoft (nu am mai gasit insa site-ul cu informatia :( ).

 2. atunci cand incerc sa download-ez W7 built 7260 – x64, merge pana la 19,6% dupa care se opreste. aveti idee de ce?

 3. @menoother: nu sunt seeds probabil la ora asta, oricum veridicitatea build-ului 7260 x64 nu a fost confirmata inca, iti recomand cel pe 32 biti. (ma gandeam sa il instalez eu pe cel x64, dar sunt abia la 75%). Karol a reusit sa-l ia, deci nu ar trebui sa fie probleme.

 4. multam! pt incurajari. nu vrea. sta aici [16,9% nu 19.6 cum am spus mai devreme (scuze!)] de aproape doua ore si toti(vreo 25 din 88) avem valori cuprinse intre 0 si 16,9%) cred ca am vazut ceva pe unul dintre site-uri referitor la obligativitatea de a ne inregistra la sursa inainte de a incepe download-ul.
  baiu’i ca am incercat ieri dar nu am reusit sa intru pe site-ul sursa(nu raspundea server-ul)
  stiti ceva de asta?

 5. @menoother: eu sunt la 83.7% acum si inca descarc, o sa-l las si maine toata ziua, sper sa ajungi sa iei de la mine. Eu iau cu 20kB si uploadez cu 100kB…
  PS: nu m-am inregistrat nicaieri…

 6. Nu va necajiti sa descarcati versiunea 7 7260 64 bit pt. ca nu merge,la instalare va da o eroare!aveti incredere!

 7. multam! too late!, download finished dar, asa cum spui, eroare de boot manager. nu-i nimic… urmatoarea varianta. pana una alta, o trecere prin vista ultimate de 64 pt aduceri aminte. imi trebuie ceva stabil pentru urmatoarea luna, asa ca nu am incotro.
  asta-i. bafta! ne mai auzim peste o luna sau, cine stie, poate mai devreme.

 8. intrebare
  am vista cu licenta ,dar nu sant multumit, si daca instal win 7. pierd vista??
  si daca dupa perioada de gratis 2010 o pot recupera vista ?
  deci se va sterge sist de operare vista daca instal Win 7?????
  mercii…

  1. Răspunsul este simplu: NU. Pierderea licenţei, sau mai precis al dreptului de folosire pentru un anumit sistem de operare produs de Microsoft (XP, Vista, etc.) nu intervine decât în următoarele cazuri:

   1. Modificări substanţiale a configuraţiei hardware pentru care a fost oferită respectiva licenţă (asta în cazul licenţelor OEM / OEI);
   2. Upgrade, sau de ce nu downgrade la un sistem de operare diferit;
   3. Încălcarea condiţiilor de utilizare sau alte situaţii excepţionale;

 9. @saly: poti instala win 7 in paralel cu win vista…astfel le poti accesa pe amandoua…bineinteles poti formata partitia cu win vista si sa instalezi win 7 peste…astfel vei putea lucra numai cu win 7…ca sa instalezi win 7 in paralel cu vista e mai complicat…insa eu iti recomand sa astepti pana apare windows 7 pe piata si sa-l cumperi…sau pana apare versiunea rtm si sa-l iei de pe net…daca formatezi partitia si instalezi win 7 peste vista cand acesta va expira nu vei putea reveni la vista…deci sistemul de operare vista se va sterge/nu se va sterge in functie de ce alegi…ca sa instalezi win 7 in paralel cu vista trebuie sa faci o partitie noua dupa care sa instalezi windows 7 pe noua partitie creata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>