Windows 7 este programat a fi lansat pe 15 Octombrie 2009!!!

Asteptam cu totii cu nerabdare lansarea Windows 7. Zvonurile initiale o preziceau a avea loc la inceputul anului 2010, in ianuarie sau februarie. Cu cat avansam, insa, mai departe in stadiile de dezvoltare ale Windows 7, observam o oarecare graba. Avem deja Windows 7 RC la doar aproximativ 3 luni de la lansarea oficiala a Windows 7 Beta, iar zvonuri confirmate ne asigura ca nu vom avea parte si de o a doua varianta a Windows 7 RC – RC2, ci se va trece direct la RTM. Pana in octombrie ar fi 5 luni de la lansarea Windows 7 RC. Mai mult decat suficient pentru o lansare a unui produs ajuns cel mai probabil la maturitate pana atunci.
Windows 7 Ultimate
Previziunile anterioare veneau de la Acer, care urmeaza sa lanseze produse (calculatoare All-in-One – Z5600) cu Windows 7 preinstalat pe 23 Octombrie. Insa o sursa intotdeauna de incredere, Paul Thurott ne informeaza ca lansarea oficiala a Windows 7 va avea loc joi, 15 Octombrie anul acesta. Asta conform orarului curent al Microsoft, dar cum pana acum s-au tinut de cuvant in ceea ce priveste Windows 7, nu avem de ce sa ne ingrijoram.

10 thoughts on “Windows 7 este programat a fi lansat pe 15 Octombrie 2009!!!”

  1. Eu zic ca se grabeste Microsoft. Mie mi se pare ca mai e de lucru mult la Win7! Pe mine m-a cam dezamagit RC-ul, personal mie-mi merge mult mai bine Vista ultimate sp2! Cu RC-ul am avut numai parte de boot-are lunga, de multiple crash-uri in IE8, programe care se deschid incet, sacadari ale mouse-ului, si nu in ultimul rand acel efect de closing/opening window fade, care este incet si mie-mi pare foarte enervant! Deocamdata sunt mai mult decat multumit cu vista sp2 care literalmente, zboara!

    1. @karol: Nici eu nu am cea mai placuta experienta cu RC-ul. Cel putin IE-ul se misca foarte prost (deschide site-urile doar cand vrea el). La un Vista SP2 ma gandesc si eu, avand in vedere ca am destul de mult de lucru pe PC.

  2. Ionut,- iti recomand cu incredere vista sp2, sper din tot sufletul ca varianta finala a win7 va fi cel putin la fel de rapida ca vista sp2! normal ar trebui sa fie mai rapid win 7 ca vista doar asa se lauda microsoft ….nu?

    1. @zozo: azi sau maine instalez si eu iso-ul in romana.. (mie nici IE-ul RC-ului in engleza nu-mi merge fenomenal…) sper sa am mai mult noroc.

  3. mie win 7 mere foarte tare cum am dat click pe IE cum am intrat la fel cu toate si in 30 secunde se porneste pc.Eu spun ca e foarte bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>