Windows 7 Family Pack disponibil ca precomandă online!

Un upgrade special de Windows 7 pentru cei cu mai mult de un calculator este acum disponibil pentru precomandă online înainte de termen şi la reducere fata preţul anterior anunţat de Microsoft.

Windows 7 Family Pack oferă posibilitatea de a face upgrade de la o versiune existentă de Windows (Xp/Vista) la Windows 7 pe trei calculatoare pentru un preţ redus. Pacheul este disponibil pentru precomandă pe mai multe site-uri Web de vânzări online, inclusiv eCOST.com şi Provantage, pentru 146,99 dolari americani (435 RON), respectiv 140,31 dolari (415 RON).

Microsoft a declarat în prealabil si perioada limita de valabilitate a ofertei: 18 octombrie. Pachetul fiind din nou disponibil de pe 22 octombrie, data oficială de lansare a Windows 7, dar probabil la un pret mai mare.

Via ITNews

6 thoughts on “Windows 7 Family Pack disponibil ca precomandă online!”

  1. Windows 7 Family Pack va fi disponibil doar sub forma de Upgrade sau și Stand-alone? Ma gândesc la ceva asemănător cu Office 2007 Home@Students.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>