Windows 7 In A Box – Control Panel la purtator

Inca de cand “foloseam” Windows 98 am observat ca functiile din Control Panel sunt numeroase si nu chiar usor de retinut (eram foarte mic pe atunci). Apoi a venit Windows XP iar structurarea pe categorii mai mult incurca decat descurca. O data cu Vista si Windows 7, lucrurile s-au imbunatatit considerabil (insa tot exista acel “classic view” ).
Faptul ca lucrurile s-au imbunatatit ar putea fi doar o parere bazata pe experienta de minim 10 ani in folosirea Windows-ului. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu locatiile diferitelor setari, Windows 7 In a Box aduce evitarea procesului de invatare. Nu este cel mai optim mod de organizare posibil, dar cu siguranta este unul dintre cele mai facile pe care le-am vazut pana acum.

Setarile sunt dispuse logic in Functions, Folders, Internet Settins, Programs, Tools si Settings ca in imaginea de mai jos:

Windows 7 in a box

In plus, aplicatia este portabila si poate fi tinuta pe un stick USB si folosita la nevoie. O puteti descarca folosind link-ul de mai jos: 

Download Windows 7 In A Box

via

8 thoughts on “Windows 7 In A Box – Control Panel la purtator”

  1. Aproape perfect. Numai trebuie decat sa-l faca si gadget pt. desktop si nici nu-mi mai trebuie start menu. Nota 9.5 (recomandat) !

  2. Deci.. ca sa-mi fie dorinta indeplinita. Vreau gadgetul de forma ferestrei windows aia din mijlocul ecranului din desktopul default. Fiecare patratel colorat sa fie cate o rubrica, deci din sase meniuri doar patru, una de hardware/settings – patratelul albastru stanga jos, una de securitate – patratelul rosu stanga sus, una de internet/retea – patratelul galben dreapta jos, si restul/multimedia/etc in patratelul verde dreapta sus. Si nu mai trebuie bara de start, si alte “nostalgii” pe ecran, iar comenzile sa fie touch-compatibile cu gesturi. Iar daca o sa vedeti vreodata asa ceva sa stiti ca a fost si ideea mea, chiar daca n-am patentat-o vreodata. Poate la service pack-ul 2/3 pentru Win7 sau poate in urmatorul Win8.

  3. E, acuma daca ar fi sa venim cu tot felul de idei la interfata windows…. ar mai fi una folositoare, gen “Safety Glass Window” intr-un “idle” suficient, sa nu ma trezesc ca-mi butoneaza aiurea, cochilu’ sau pisicu’. 😀 Si care sa crape de cate ori cineva introduce parola gresit, acoperind/incetosand din ce in ce mai mult desktopul si ce se vede sub sticla. Va inchipuiti singuri animatia, la introducerea parolei corecte. Dar asta poate la DirectX12 GUI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>