Windows 7 primeste functionalitatea acceleratoarelor din Internet Explorer 8!

Va amititi probabil functionalitatea Acceleratoarelor introdusa de Microsoft o data cu dezvoltarea INternet Explorer 8. Aceasta acorda utilizatorilor psoibilitatea de a folosi diferite servicii web diret in cadrul paginii curente. Poate fi spre exemplu folosita pentru a gasi locatia unei harti, unui anumit produs pe eBay, sau pentru traducerea unei fraze. Toti acesti acceleratori se deschid in mici ferestre, deasupra paginii respective.

internet explorer accelerator win7

Astazi, Echipa Internet Explorer a anuntat faptul ca platforma Aceleratoarelor se va integra si in Windows 7, aplicandu-se intregului sistem de operare. Asta inseamna ca puteti cauta o adresa sau diferite informatii direct din interiorul Microsoft Windows Live Mail sau dintr-un fisier Office, sau orice alt program de pe calculator. Asta face ca utilitatea Prism sa scada, si face ca Mac OS X sa tanjeasca dupa o astfel de functie. Ma intreb cand o vom putea folosi?

Microsoft a lansat si documentatia  acestei functionalitati pe site-ul developer-ilor MSDN.

acceleratorwin7platform_2

Integrarea platformei aceleratoarelor in Windows 7 va duce la dezvoltarea acestora intr-un ritm mult mai rapid, crescand totodata si popularitatea Internet Explorer 8, dandu-i astfel o sansa in fata Mozilla FireFox, a caruri crestere in randul utilizatorilor continua sa fie exponentiala.

Via Win7News.com

2 thoughts on “Windows 7 primeste functionalitatea acceleratoarelor din Internet Explorer 8!”

  1. Sincer, acceleratoarele astea sunt ok (dar nu pot spune ca sunt ceva extra mega..), pacat ca toate optiunile de “accelerare” se aplica doar pentru produse Microsoft… asta in prima faza, ca apoi isi iau o amenda (ca in cazul IE) si se rezolva.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>