Windows 7 RC download public pe 5 mai / in zilele urmatoare pentru utilizatorii MSDN/Technet

O pagina a Microsoft Partners a fost updatata si contine informatii despre o eventuala lansare publica a Windows 7 RC pe 5 mai. Aceasta ar trebui sa fie deja disponibila utilizatorilor MSDN/Technet. Totusi link-ul de download duce tot catre varianta Beta a Windows 7

Aceasta scapare imi aduce aminte de pagina de download a Windows 7 RC aparuta pe site-ul Technet ce continea informatii despre o eventuala lansare a Windows 7 RC in mai. Acea pagina a fost insa schimbata la scurt timp.

Vom vedea cat timp va ramane aceasta pagina afisata, sau cat timp va dura pana la aparitia Windows 7 RC pe site-urile MSDN si Technet. Pana atunci aveti imaginea site-ului mai jos:

Windows 7 RC

14 thoughts on “Windows 7 RC download public pe 5 mai / in zilele urmatoare pentru utilizatorii MSDN/Technet”

  1. @Adrian: Din ce am citit, s-a ajuns la versiunea 7081 momentan, si Microsoft inca scoate build-uri pe banda rulanta. Totusi, avand in vedere ca parteneri precum Dell, HP, etc.. au primit deja build-urile RC spre testare tind sa cred ca build-ul ce va deveni disponibil e apropiat ca numar de 7077. Cum aflu string-ul exact, cum postez infromatiile.

 1. Interesant este faptul ca ,clientii MSDN il pot obtine de azi,iar restul lumii(adica eu) tocmai in mai.
  Are cineva o idee cum pot sa-l iau mai devreme?

  Multumesc anticipat.

 2. Tot am citit pe forumuri inca nu e nici un “leak” , unii zic ca nici nu ar fi compilat inca ….dar eu zic ca tot o sa apara pe un tracker :)

 3. @Zozo
  Din moment ce cineva a reusit sa-l obtina,tot va fi pus undeva.Sper ca fa fi pus inainte de 5 mai,pentru ca dupa nu cred ca isi mai are rostul.
  P.S.Am jumatate de ora decand am inebunit Google-ul cu :”Windows 7 RC torrent” :)

 4. @Adrian: nu a reusit nimeni sa-l obtina, era doar o pagina de test care va fi pusa in functiune zilele astea. Clientii OEM de care ti-am spus au probabil chiar versiunea 7077 spre testare, iar de la ei sansele sa scape un build sunt mult mai mici decat de la microsoft. Cat despre 5 mai, stai linistit ca o sa apara inainte pe torrente. Si Beta-ul oficial (build 7000) a aparut cu cateva zile inainte pe torrente.
  @Zozo: RC-urile nu o sa ajunga pana la 7100, un 7090 estimativ maxim, iar apoi o sa inceapa build-urile RTM (7100), din ce am citit s-a ajuns la build 7111 pe ramura RTM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>