Windows 7 RTM Ultimate – gratuit pentru cei care au testat versiunea localizata a Windows 7 in Romana.

Windows Genuine AdvantageNoaptea trecuta am ramas surprins sa gasesc un mail de la Microsoft, prin care am fost anuntat ca datorita participarii la programul Windows 7 Beta (varianta localizata in limba romana) am posibilitatea de a descarca ISO-ul Windows 7 RTM (7600.16385) Ultimate de pe site-ul Microsoft (fara sa am vreo abonare TechNet / MSDN) si ca pot obtine si un Product Key pentru el.
Daca ati participat la programul Romanian Beta (vezi ultimul comentariu al link-ului), chiar daca nu ati raportat bug-uri, va recomand sa va verificati casuta de e-mail cu care v-ati inscris in program. Veti avea si voi aceeasi surpriza.
Mai jos aveti imaginea activarii Windows-ului meu luat de pe torrente, si activat cu Product-key-ul primit de la Microsoft.

PS: Imaginile ISO oficiale ale Windows 7 nu sunt cu NIMIC diferite de cele care se gaseau pe torrente anterior de aparitia lor pe MSDN.
PPS: Product-key-ul ramane pe site-ul Microsoft Connect timp de doar 14 zile si este recomandat sa il pastrati intr-un loc sigur, fiindca nu veti mai primi altul in caz de pierdere.

32 thoughts on “Windows 7 RTM Ultimate – gratuit pentru cei care au testat versiunea localizata a Windows 7 in Romana.”

 1. Nu sunt singurul. Mai sunt persoane care au intrat in programul Beta prin intermediul blogului (Emanuel e un exemplu).
  Din ce imi aduc aminte, nu s-au ocupat toate locurile (erau 50 de locuri dintre care s-au ocupat doar vreo 35). Pe atunci insa blogul nu avea atata vizibilitate… :(
  Si Zozo era in program (nu stiu daca prin intermediul blogului sau nu). Sper sa mai primesc feedback de la cititori care au intrat in program… M-as bucura sa aflu ca au fost mai multi care au avut de castigat de pe urma programului Romanian Beta

 2. Vel si eu am primit acel mail si l-am activat direct de pe telefon nu cumva sa imi scapa prin maini 😀
  Sincer sa va zic am ramas la un build mai vechi fiindca nu a mers upgrade-ul la 7600. Azi am descarcat cele 2 versiuni (32/64) de pe siteul lor. Asa ca acum imi ramane numai sa fac un clean install.

 3. Multumesc de ajutor!! Mai este o optiune care l-am gasit intr-o discutie din beta. Ea se refera la o migrare de continut, am un win7 pe care o sa il incerc sa ce ii de capul lui

 4. Uf, l-am testat de la un binevoitor, am si acum in limba romana, dar nu am stiut de oferta, sa ma inscriu oficial:-(

 5. Am citit P.S.(PS: Imaginile ISO oficiale ale Windows 7 nu sunt cu NIMIC diferite de cele care se gaseau pe torrente anterior de aparitia lor pe MSDN.),dar sint de acord cu doru, asa am avea certitudinea ca nu sa umblat in el.(cu cele de pe torente nu se stie niciodata ce au in ele).DOAR DACA VREI .(Ar fi alceva)

 6. Pierdere de timp.. le-am comparat eu bit cu bit, cu ajutorul lui Total Commander. Sunt identice. Micro$oft nu si-a mai batut capu cu nimic intre timp, sau poate ca da, dar e surpriza si nu stim noi !?

 7. @doru, eddy: sincer, eu nici nu am instalat imaginea de pe Connect, am instalat-o pe cea de pe torrente imediat ce a aparut. Si dupa cum a zis si iosys, repet si eu, e IDENTICA. Senzatia de originalitate e doar efect placebo.
  Cat despre posibilitatea unor ISO-uri de a fi virusate, am scris un articol despre Windows 7 ISO Verifier care va va scuti de aceasta grija.
  In plus puteti descarca de pe torrente cunoscute (mininova), iar inainte de a descarca, puteti sa cititi comentariile. Oricum link-urile postate pana acum au fost verificate de mine personal ca fiind valide si ori de cate ori sunt sterse, le updatez.

 8. @Ionel: imi pare rau sa te anunt ca e prea tarziu, programul fiind valabil doar pentru o scurta perioada in primavara… Dupa unele zvonuri, cu putin timp inainte de 22 Octombrie s-ar putea sa avem o noua promotie pentru Windows 7. Oricum daca voi mai gasi astfel de programe le voi posta pe blog.

 9. Mda, pacat ca nici eu nu am beneficiat de aceasta oferta.
  Am cumparat Vista acum cateva luni (prin aprilie), primit ca OEM la notebook.
  Am testat atat versiunea beta, cat si cea RC a 7-lui de pe site-ul Microsoft, am trimis zeci de feedback-uri legate de diverse bug-uri si n-am primit nimic.
  In orice caz, dupa cum ai spus, poate voi gasi o oferta prin care voi putea upgrada versiunea actuala de Windows Vista la 7 printr-un pret mai mic (ar fi aiurea sa pierd definitiv licenta la Vista cand voi trece la 7).
  Felicitari castigatorilor. :-)

 10. am instala un windows 7 aproximativ o luna.imi tot apare mesaj ca trebuie sal activez insa nu am niciun product key.daca nu-l activez pierd tot din calculator?nu mai pot folosi calculatorul pana la activa sau instalare a unui alt windows….astept un raspuns care poate sa-mi dea va rog frumos….sau cine are un product key pt windows 7 ultimate

 11. va rog vreau si eu kei pentru windows 7 ultimate 32 bit……pls.multumesc!!!!!please send me”raku_crysty@yahoo.com”multumesc!!!!!!!!!!

 12. Cine binevieste sa-mi dea product key pt. win 7 ultimate mii de multumiri – cu crackuri nu am incercat dar nici nu cred ca merg. si e… piraterie cu crack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>