Windows 7 se va lansa anul acesta. Oficial! (bonus, poze ale cutiilor Windows 7)

Fara a fi surprins, am aflat astazi ca Microsoft a anuntat oficial faptul ca Windows 7 este aproape gata. Acum cateva saptamani, Acer anunta faptul ca laptop-ul lor Acer Aspire Z5600 va fi livrat cu Windows 7 pe data de 23 Octombrie.
Anuntul de azi al Microsoft, relateaza faptul ca “Windows 7 va fi gata inainte de sezonul cumparaturilor de sarbatori” ( adica sarbatorile de iarna)

Ca de obicei, Microsoft nu ofera destule informatii pe cate am vrea sa aflam, crescand astfel curiozitatea. Dar macar stim ca vom avea Windows 7 inainte de finalul lui 2009.

In alta ordine de idei, asa cum era preconizat, Brandon Leblanc a anuntat faptul ca este asteptat ca stadiul RTM al Windows 7 sa fie atins in aproximativ 3 luni, spulberand astfel zvonurile legate de existenta unui RC2 si de faptul ca prezentul RC ar fi RC1. Exista un singur RC, cel public, si acesta nu va avea ca descendent decat pe Windows 7 RTM (Release to Manufacturing).

[via Microsoft]

Mai jos aveti cateva poze presupuse a fi ale cutiilor viitoarelor editii de Windows 7:

5 thoughts on “Windows 7 se va lansa anul acesta. Oficial! (bonus, poze ale cutiilor Windows 7)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>