Windows 7 sub forma de idei care nu au ajuns in versiunea finala

Windows 7 este un produs la care se lucreaza de peste 2 ani, produs care, ca si vista, a trecut printr-o serie de schimbari radicale pana a ajunge la design-ul cu care suntem obisnuiti azi. Microsoft nu obisnuieste sa arate ideile de la care s-a pornit sau etapele de dezvoltare prin care un anumit produs a trecut, dar cei de la Techradar au reusit sa intre in posesia unor schite mai vechi ale interfetei Windows 7. Multe din acestea nu sunt demne de Windows 7 si probabil ar fi fost primite cu reactii negative. Nu putem decat sa ne bucuram ca nu si-au facut aparitia in versiunea finala.
Imaginile sunt mai jos, dati click pentru a vedea dimensiunea completa.

windows 7 concept 1 windows 7 concept 2

windows 7 concept 3 windows 7 concept 4
Conform Microsoft, au fost 400 de schite de design doar pentru interfata de la nivelul desktop-ului, plus animatii si alte elemente grafice. Mai sus aveti 4 din demonstratiile prezente la evenimentul MIX09 (eveniment ce are ca tema webdesign-ul/software development-ul si este sprijinit de Microsoft).

Avand in vedere cum arata versiunea actuala de Windows 7, nu putem decat sa ne bucuram ca Microsoft s-a gandit serios inainte de a alege design-ul si functionalitatea noului sistem de operare, luand in considerare foarte probabil si parerile utilizatorilor.

2 thoughts on “Windows 7 sub forma de idei care nu au ajuns in versiunea finala”

  1. Vezi ca ultimele 2 linkuri/imagini fac legatura spre aceeasi imagine pe imageshack. Te rog repara ca vreau sa vad si ultima imagine. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>