Windows 7 Themes – august 2011

Ceva mai tarziu decat de obicei, am reusit sa finalizez articolul dedicat sabloanelor Windows 7 pentru luna august 2011. Asteptarea insa nu a ramas nerasplatita si avem la dispozitie nu mai putin de 8 windows 7 themes pentru personalizarea aparatului ce ne consuma cu atata pofta timpul, ochii si ne ofera in schimb clipe de divertisment, stress si, de ce nu, bucurie (atunci cand reuseste sa ne ajute in diverse task-uri).

Cherry Blossoms of Japan Theme

Incepem cu o tema primavaratica, desi toamna se apropie cu pasi repezi. Ii facem in ciuda si ne decoram ecranul de fundal folosind una din imaginile cu ciresi infloriti din Japonia. Soarele si cerul senin sunt incluse in pachet.

Windows 7 Theme

Download Cherry Blossoms of Japan Windows 7 Theme

The Gunstringer Theme

Inca nelansat, jocul pentru Xbox ajunge pe PC-uri prin intermediul acestei teme. Imaginile sunt desprinse din desene animate.

Windows 7 Theme

Download The GunstringerWindows 7 Theme

Kim Hana Theme

Tot din desene animate vine si urmatoarea tema Windows 7 – Kim Hana. Este creata de artistul corean cu acelasi nume si include cateva sunete de chitara foarte interesante.

Windows 7 themes

Download Kim HanaWindows 7 Theme

Lightouses Theme

De pe un taram ceva mai real, vine tema Lighthouses. Apusuri rosiatice acompaniaza valurile oceanelor in timp ce acestea se izbesc de mal.

Windows 7 Themes

Download LighthousesWindows 7 Theme

Beach Sunsets Theme

Ramanem pe taramul valurilor si al apusurilor si asistam la cateva imaginni absolut magnifice. E tema Windows 7 pe care o folosesc acum tocmai pentru ca imi aduce aminte de weekendurile petrecute vara asta la mare… weekenduri care se vor repeta abia anul viitor, lasand loc anotimpului tomnatic ce bate la usi.

Windows 7 Themes

Download Beach SunsetsWindows 7 Theme

Maddalena Sisto Theme

Violonisti zburatori, femei cu cap de pasare si pantofi imposibili se regasesc in sablonul artistului cu acelasi nume. O tema distractiva si iesita din comun.

Windows 7 Themes

Download Maddalena SistoWindows 7 Theme

Age of Empires Online Theme

Si fiindca tot ne-am jucat Age of Empires Online luna aceasta, cred ca o tema pentru Windows 7 este binevenita. Tema vine cu dedicatie fanilor infocati. Cum abia am ajuns la nivelul 3, nu cred ca imi este adresata.

Windows 7 Themes

Download Age of Empires OnlineWindows 7 Theme

Captain America Theme

Ramanem tot in zona productiei grafice, la filmul Captain America, proaspat aparut si la noi si care, desi nu dezamageste nu este neaparat extraordinar. Se incadreaza perfect in trendul actual de transformare a benzilor desenate in filme hollywood-iene. Totusi, mai mult pentru grafica de exceptie si cadrele surprinse decat pentru film, merita descarcata.

Windows 7 Themes

Download Captain AmericaWindows 7 Theme

3 thoughts on “Windows 7 Themes – august 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>