Windows 7 Themes – februarie 2011

In speranta ca am depasit cu totii dilema diacriticelor, cred ca cel mai potrivit ar fi sa incep acest articol din seria personalizare Windows 7 cu temele Microsoft dedicate noului an chinezesc  – Anul Iepurelui (Year of the Rabbit) – inceput pe 3 februarie (dupa calendarul nostru).

Prima tema – Year of the rabbit Photos – contine cateva imagini cu ce altceva decat iepuri:

Download Year of the rabbit Photos

Cea de-a doua tema pentru Windows 7 este dedicata tot noului an chinezesc, dar contine de aceasta data o serie de lucrari realizate de artistul Huang, Yun Hsien.

Download Super Prosperous Year of the Rabbit

Si fiindca tot am amintit de sarbatori, urmatoarea pe lista este Valentines Day (sarbatorita chiar astazi :) ). Puteti sa va surprindeti placut jumatatea schimbandu-i imaginile de fundal de pe calculator alegand una de mai jos:

Download LoveBirds Windows 7 Theme

Urmatoarea tema contine cele mai interesante imagini de pe intreg mapamondul afisate ca fundal pentru motorul de cautare Bing!. Ati ghicit, este vorba de Best of Bing 5.

Download Best of Bing 5

Cea din urma tema Microsoft este dedicata jocului Xbox Alan Wake. Desi nu l-am incercat, imaginile vorbesc de la sine. Potrivita pentru serile infrigurate si reci ce au mai ramas din iarna.

Download Alan Wake Windows 7 Theme

Acum ca am terminat de prezentat temele oficiale Microsoft, cred ca a sosit momentul sa va prezint cateva teme neoficiale, dar foarte interesante. Pentru instalarea acestui gen de sabloane este necesar sa instalati UXTheme Pachter.

Prima contine elemente grafice tribale, inseamnand iconite si imagini de fundal, dar mai mult decat atat, contine si sunete in ton cu imaginile. Enjoy!

Download Tribal Arts Windows 7 Theme (link catre o arhiva rar ce contine fisierul *.themepak; via vikitech)

Cea de-a doua contine modificari mai importante la nivelul infatisarii Windows-ului si de aceea este si ceva mai complicat de instalat. Complicat inseamnand ca anumite fisiere din X:WindowsSystem32 (unde X este partitia pe care este instalat sistemul de operare Windows 7) trebuiesc inlocuite cu fisierele sablonului respectiv. Sablonul poarta numele de White Line 3 si arata cam asa:

Daca va place si va incumetati sa o instalati, link-ul este urmatorul:

Download White Line 3 Windows 7 Theme (daca folositi o varianta Windows 7 pe 64 biti veti avea nevoie si de urmatoarele *.dll-uri: link)

13 thoughts on “Windows 7 Themes – februarie 2011”

  1. Eh Ionut…. sunt chiar simpaticele ipostazele cu iepurasii 😀 si cum sa nu ai o slabiciune pt asa fiinte dragalase? :) Eu cand eram mic,aveam la tara multi iepuri.. vreo 10.. mama si era iepuroaica.. jumate din marimea mea de atunci.. asa drag ce imi era de ei.. pana au scapat din cusca… din vina… nu stiu cui :-” :)) Eh.. eram si eu mic xD

  2. frumoase teme dar eu nu prea mai obisnuiesc sa le folosesc, singura tema care o am acuma este cea de la windows, sper ca windows 8 sa vina cu ceva mai interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>