Windows 7 Themes – ianuarie 2011

La scurt timp dupa ce am publicat articolul referitor la sabloanele oficiale pentru Windows 7 din luna decembrie, Microsoft a decis sa imbogateasca colectia pentru personalizarea Windows 7 cu inca o serie de teme/sabloane.

Initial ma gandeam sa updatez acel articol, dar cum amanam cu o zi sau doua, cum aparea o noua tema. Asa ca am asteptat ca apele sa se mai linisteasca iar astazi va ofer cele mai noi pachete de customizare pentru Windows 7 venite direct din gradina Microsoft.

Dupa cum aminteam, s-a adunat un numar mare de pachete si consider de cuviinta sa incep cu o tema adresa mai degraba cititoarelor Windows 7 Bucharest:

Snow Angels

Windows 7 Snow Angels

– contine sase imagini de fundal reprezentand ingeri si fulgi de zapada

Download Snow Angels Windows 7 theme

Snow Sports

Windows 7 Snow Sports

– este o tema dedicata atat cititoarelor cat si cititorilor acestor blog, cu precadere acelora care se bucura de sporturile de iarna, fie ca este vorba de schi, snowboarding, sanie sau patinat (desi ultimele doua sporturi nu au imagini reprezentative in acest pachet). Contine opt imagini extrem de dinamice fiind si tema pe care o folosesc in acest moment.

Download Snow Sports Windows 7 Theme

Winter

Windows 7 Winter

– aceasta tema este intr-adevar generica si reprezintativa pentru anotimpul in care ne aflam si care, sper eu sa ne mai aduca ceva zapada pana sa ne lase pe mana primaverii. Pachetul are treisprezece imagini ce reusesc sa va transpuna desktop-ul in anotimpul alb.

Download Winter Windows 7 theme

Artic

Windows 7 Arctic

– iar daca “tema” de mai sus nu v-a satisfacut nevoia de zapada, avem tot de la Microsoft si o tema cu imagini impresionante din cele mai reci zone ale globului.

Download Arctic Windows 7 theme

Urmatoarele doua sabloane ar fi fost mai degraba potrivite perioadei imediat urmatoare trecerii in noul an. Dar daca inca mai sunteti prinsi de sentimentul de sarbatoare, puteti sa va asortati desktop-ul folosind link-uril e de mai jos:

Windows 7 FireWorks Theme
Windows 7 FireWorks theme

Download FireWorks Windows 7 Theme

Download Japan New Year Windows 7 theme

3 thoughts on “Windows 7 Themes – ianuarie 2011”

  1. de aia iubesc windows 7 ca imi pot personaliza desktop-ul pe bunul meu plac. cea ce in vista si xp nu se intampla asta. sper ca cei de la microsoft sa mai adauge teme la cat mai multe, eu folosesc ca tema cea cu Snow Sports le-am folosit si celelalte de sus dar cum microsoft au lansat teme una dupa alta am fost nevoit sa mi-o pun asta cu Snow Sports .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>