Windows 7 Themes – ianuarie 2012

Continuam seria de articole din galeria de personalizare Windows 7 si in acest an, incepand cu sabloanele Windows 7 pentru luna ianuarie. Ma asteptam ca aceasta luna sa nu fie la fel de darnica precum luna decembrie si ma mai asteptam ca noile teme lansate de Microsoft sa fie mai in concordanta cu anotimpul iernii.

Insa pachetele de imagini de fundal pentru luna ianuarie sunt ca o chemare a primaverii. Poate pentru ca iarna nu ne-a daruit prea multa zapada, sau poate pentru ca cei mai multi asteapta deja inflorirea copacilor si incalzirea vremii. Mai avem totusi de asteptat cel putin o luna. Pana atunci insa…

Butterflies

Va plac fluturii? Eu sper sa va placa, fiindca urmatoarea tema este dedicata acestei categorii de insecte. Nu va faceti griji, lipsesc moliile si fluturii de noapte de genul cap-de-mort. Majoritatea fulturilor sunt viu-colorati si isi fac siesta in natura la fel de vioaie.

Butterflies Windows 7 Theme

Download Butterflies – Windows 7 theme

Garden Life

Si fiindca tot suntem la natura, ce spuneti de cateva imagini profesionale (sapte la numar) realizate de o fotografa canadiana? (Hayley Elizabeth) Insectele raman in prim plan.

Garden Life - Windows 7 Theme

Download Garden Life – Windows 7 Theme

Insects Dynamic

Aceasta este ultima tema cu insecte (din aceasta luna). Promit. Contine imagini cu libelule, buburuze, fluturi, omizi, si mai mult decat atat, este updatata constant. Daca sunteti pasionati de astfel de necuvantatoare, linkul pentru descarcare este mai jos:

Insects Dynamic - Windows 7 Theme

Download Insects Dynamic – Windows 7 Theme

Fun Fruit

Am mai postat sabloane continand imagini cu fructe pe post de desktop wallpapers. Insa nu ca aceasta. Toate imaginile, desi par reale sunt realizate de catre un graphic designer (Guo Bo). Nu sunt foarte multe imagini (sase la numar), dar sunt extrem de colorate.

Fun Fruit - Windows 7 Theme

Download Fun Fruit – Windows 7 Theme

Fractals

Tot din domeniul designului grafic vine si tema Fractals. Fractalii sunt o forma de arta digitala, continand forme geometrice realizate cu ajutorul a diferiti algoritmi. Daca doriti imagini de fundal abstracte si intunecate, sablonul de mai jos este cea mai buna optiune.

Fractals - Windows 7 Theme

Download Fractals – Windows 7 Theme

Year of the Dragon

Cum anul 2012 este cunoscut in calendarul chinez ca Anul Dragonului, avem si o tema ce poarta insemnele acestui an. Dragoni de diferite forme si materiale reprezinta simbolul principal al acestei colectii de imagini.

Year of the Dragon - Windows 7 Theme

Download Year of the Dragon – Windows 7 Theme

Dusk and Dawm in Japan

Si fiindca tot ne-am abatut pe taramuri asiatice, incheiem seria de teme Windows 7 cu imagini ale rasaritului si apusului din “Tara Soarelui Rasare” – Japonia.

Dusk And Dawn - Windows 7 Theme

Download Dusk and Dawn – Windows 7 Theme

3 thoughts on “Windows 7 Themes – ianuarie 2012”

  1. slabute temele luna asta, sa speram ca luna lui februarie va fi ceva mai darnica.:D
    ,,ai uitat sa specifici si aceasta tema (Gears of War 3
    Fan Art) care pe mine ma dezamageste faptul ca nu este si pe pc acest joc.:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>