Windows 7 Themes – mai 2012

Dupa o luna atat de bogata in sabloane pentru Windows 7 precum luna aprilie, era evident ca luna urmatoare nu va mai fi la fel de darnica.

Windows 7 Themes

Luna mai reuseste insa sa compenseze cantitatea prin calitate.

Captured Moments

Primul sablon include o serie de instantanee care de care mai artistice capturate in diverse momente. Pentru cei care vor idei pentru noi fotografii, aceasta tema poate fi o sursa de inspiratie.

Windows 7 Theme

Download Captured MomentsWindows 7 Theme

Frost Macros

A doua tema ne aduce aminte faptul ca desi iarna a trecut, prezenta ei se face inca simtita.
Ploile din ultimele saptamani numai semne de vara nu sunt. Temperaturile insa nu lasa stropii sa inghete ca in imaginile de mai jos.

Windows 7 Theme

Download Frost Macros Windows 7 Theme

Furry Families

A treia tema, Furry Families, contine imagini cu ce altceva, decat animale, mai mult sau mai putin imblanite: avem ursi polari, lei, urangutani si chiar pinguini. Acesta tema pentru Windows 7 ar fi putut foarte bine fi sponsorizata de Animal Planet.

Windows 7 Theme

Download Furry FamiliesWindows 7 Theme

Futuristic Fractals

Am mai avut sabloane Windows 7 continand imagini cu fractali, insa parca nu erau la fel de tridimensionale, la fel de impresionante. Ramane sa le comparati voi insiva si sa va spuneti apoi parerea.

Windows 7 Theme

Download Futuristic FractalsWindows 7 Theme

Garden Macros

Una dintre ultimele teme primavaratice, continand boboci si roua diminetii pe plantele din gradina. Pozele sunt facute cu obiective macro, putandu-se observa toate detaliile acestora.

Windows 7 Theme

Download Garden MacrosWindows 7 Theme

Southwest Sandstone

Ultimul sablon Windows 7 – al saselea, reprezinta un set de imagini ale unor formatiuni geografice impresionante. Acestea se gasesc in Statele Unite ale Americii, au insa forme si culori ce par a fi mai degraba de pe alta planeta.

Windows 7 Theme

Download Southwest Sandstone Windows 7 Theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>