Windows 7 Themes – martie 2011

Luna martie a adus primavara si vremea buna, desi doar pentru scurte perioade de timp. Perioade de care ar trebui sa profitam cat mai mult. Iar daca noi profitam de soare si temperaturi de peste 15 grade, putem sa asortam si calculatorul dispozitiei noastre.

Incepem printr-un pack de wallpapere primavaratice, de data aceasta fara iepuri. Pachetul nu este oferit de Microsoft, dar are imagini ce par a aduce prospetime unui desktop umplut de zapada.

Windows 7 Spring Theme

Download Windows 7 Spring Wallpaper Pack (via howtogeek)

Si daca tot ne bucuram de vremea buna, de ce sa nu facem si sport? Eu as propune alergare, baschet sau fotbal, dar cei de la Microsoft vin cu propuneri ceva mai exotice.

In primul rand, Surfing Theme, care pe langa imaginile valurilor involburate contine si sunete specifice oceanului. Deja ma gandesc la 1 mai.

Surf Windows 7 Theme

Download Surfing Windows 7 Theme

A doua tema cu influente maritime este Sailing Theme. Daca sunteti pasionati de ambarcatiunile usoare, aceasta este tema potrivita.

Sailing Windows 7 Theme

Download Sailing Windows 7 Theme

Cel din urma sablon oferit de Microsoft vine de pe taramurile Irlandei si include, printre altele, o serie de peisaje incredibile. E tema pe care o folosesc in acest moment, desi nu m-am obisnuit cu sunetele celitce inca.

Ireland Windows 7 theme

Download Ireland Windows 7 Theme

Daca niciunul dintre sabloanele de mai sus nu v-a fost insa pe plac, am cautat si cateva “neoficiale” dar deopotriva interesante.

Primul este legat de Windows 8 – “Version Next” – via windows8beta.

Windows 8 Next Theme

Download Windows 8 Version Next

Pentru aceasta, exista si un set de imagini de fundal in corelatie cu cele din build-ul M2 al Windows 8. Difera insa culorile.

Windows 8 Wallpaper Pack

Download Windows 8 WallPaper pack

Cel de-al doilea, si ultimul pentru aceasta luna este inspirat din filmul Tron-Legacy continand imagini de fundal cu elemente din film si sunete specifice. Pe site-ul unde este prezentata aceasta tema gasiti in plus un pachet de iconite si un cursor personalizat pentru mouse.

Tron Legacy - Windows 7 Theme

Download Tron-Legacy Windows 7 Theme

5 thoughts on “Windows 7 Themes – martie 2011”

 1. Mi se par interesante cea cu surfing si tron . Foarte reusite , si celalate sunt la fel de frumoase dar pentru cei pasionati 😀

  Gj

 2. @Mitrica Alex: Thanks. Tron e a doua mea preferinta, dar momentan raman la Irlanda.

  @CiprianBrc: Nu spunea Steve Jobs ca este “the end of the PC era” sau “post-PC era”? Windows 8 va face parte din era post-PC so… “be what’s next” :D.

 3. * OK Romania * Felicitari *
  * Toti angajatii Companiei dvs. meritati aplauze, asa bravo Romania1
  * Chiar ma bucur, avem si noi SAVANTII NOSTRII
  IMPRESIA MEA DESPRE DVS. este SUPER OK * adaugati multe culori ,folositi asortarea lor, iar undeva am vazut un verde, nu prea isi avea el rostul avolo, si nici nu se intelegea de scrie… asa ca fiti si putin atenti, sa putem intelege si noi,
  IN REST TOTUL ESTE OK.
  Am vrut sa folosesc si un fond de text, trebuie adaugat, asa ca la Americani.
  VA MULTUMIM SI SUCCES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>