Windows 7 Themes – martie 2012

Luna martie e, cred, cea mai saraca in teme oficiale pentru Windows 7. Probabil Microsoft se concentreaza si pe crearea de teme pentru Windows 8, dar nu am gasit rezultatele acestui demers pe pagina oficiala.

Windows 7 Personalization

Rainbows

Incepem cu o tema potrivita lunii ce marcheaza inceputul primaverii. Curcubeele au fascinat dintodeauna, iar legendele spun ca la capetele lor se gaseste aur ascuns de catre spiridusi. Eu nu am reusit sa-l gasesc, dar imaginile de mai jos pot fi privite ca adevarate harti pentru comori. Let the treasure hunt begin.

Windows 7 Rainbows Theme

Download Rainbow – Windows 7 Theme

Moonlight

Iar spre seara, dupa o obositoare vanatoare putem schimba infatisarea desktop-ului cu cateva imagini mai putin colorate, mai sobre, mai linistitoare… numai bune langa un ceai de seara si o muzica relaxanta.

Windows 7 Moonlight Theme

Download Moonlight – Windows 7 Theme

Microsoft Flight

In acelasi ton sunt si imaginile din tema Microsoft omonima jocului Microsoft Flight. Daca nu ati apucat sa va jucati, imaginile va vor oferi destul de multe detalii legate de grafica si peisaje, dar mai putine in legatura cu gameplay-ul in sine.

Microsoft Flight Windows 7 Theme

Microsoft Flight – Hawaiian Adventure – Windows 7 Theme

Pshychedelic Spring

Ultima tema din aceasta colectie nu este oferita de Microsoft ci de PCWorld. Imaginile sunt colorate, luminoase, iar daca soarele si verdeata nu isi fac simtita prezenta intotdeauna, asta nu inseamna ca ele nu pot aparea in mod virtual pe Desktop.

Pshychedelic Spring - Windows 7 Theme

Psychedelic Spring – Windows 7 Theme (tema este o arhiva zip iar in arhiva se gaseste fisierul *.themepack)

3 thoughts on “Windows 7 Themes – martie 2012”

  1. decand s-a lansat windows 7, niciodata nu a fost asa de saraca vreo luna din an, in care sa nu avem parte de mai multe teme oficiale de la microsoft.probabil cum ziceai si tu cred ca ei se concentreaza mai mult pentru temele din windows 8.doar in iunie apare versiunea release candidate.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>