Windows 7 Tour – videoclip oficial!

Aveti mai jos videoclipul oficial Windows 7 Tour, de pe site-ul Microsoft. Ce va atrage atentia in primul rand? Ce vi se pare special la acest videoclip?

Daca videoclipul nu poate fi vizionat, va invit sa accesati pagina oficiala: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/tour .

Observati Wallpaperul folosit in videoclip? este acelasi cu cel implicit (default) din Windows 7 build 7260 (care este un build neoficial – si pe care il folosesc si eu momentan ca fundal al blogului), si este diferit de cel oficial momentan (Windows 7 Build 7100).

Am adaugat si restul videoclipurilor oficiale. Le puteti viziona mai jos. Vizionare placuta!

9 thoughts on “Windows 7 Tour – videoclip oficial!”

  1. @Bravo Ionut, felicitari pentru “capturi” ca sa zicem asa. Efortul tau e laudabil, ceea ce nu pot spune si despre baieii de la Departamentul Marketing de la Microsoft. Din punctul meu de vedere prima prezentare este haotica, nici celalalte nu sunt prea convingatoare dar sa zicem. Oricum per ansamblu daca nu as fi familiar cu win7 sau daca nu l-as fi testat, prezentarea nu prea m-a atras. De asemenea daca as fi un utilizator nu foarte avansat de windows xp (cu licenta) nu l-as cumpara.

  2. Ce abureala….Ce clisee…. Uau.. poti sa schimbi desktopu.. p-asta n-o stiam ! As vrea eu sa-mi schimb “wallpaperu” din bucatarie… cu un clik ! Poate ultimu filmulet e mai realist cu ce aduce nou ! Puteau sa bage si ei o fraza de genu.. Windows 7 a evoluat si a optimizat multe din lacunele celorlalte SO-uri mai vechi [aka Vista] ! Macar sa fie sinceri cu clientii !

  3. @Doru: este wallpaperul default din build-ul 7260. Dar momentan il folosesc si eu ca fundal al blogului. Asa ca poti da click dreapta pe fundal si “Save image as” sau “Save background as”. Daca il doresti la o calitate mai buna, imi spui si il voi uploada pe imageshack si iti voi trimite link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>