Windows 7 Transformation Pack pentru Ubuntu Linux

Stiu ca nu sunt foarte multi utilizatori de Linux pe acest blog, dar, pentru cei care sunt, am gasit o modalitate de a face Ubuntu sa arate aproximativ la fel ca un Windows 7. M-am jucat si eu foarte putin cu Ubuntu 9, iar interfata este clar cu un pas in urma celei din Windows 7. V-am mai prezentat un Transformation Pack si in trecut (Vistar7 – destinat Kubuntu), dar acesta pare mult mai bine realizat si mult mai apropiat de interfata originala.

Cam asa arata Ubuntu transformat:

Windows 7 Transformation Pack for Ubuntu


Windows 7 Transformation Pack for Ubuntu

Windows 7 Transformation Pack for Ubuntu

Windows 7 Transformation Pack pentru Ubuntu include urmatoarele componente pentru modificarea interfetei:

 • teme GDMsi GTK
 • iconite noi 
 • imagini de fundal (wallpapers)
 • sunete noi
 • tema Gnomenu pentru StartMenu
 • tema pentru cursorul mouse-ului
 • DockBar

Tutorialul pentru instalarea acestuia se gaseste aici (link tradus din spaniola in engleza). Daca nu va descurcati, puteti cere oricand ajutorul lui yo9fah, cu care am vorbit pentru a asigura suport tehnic celor care sunt la inceput de drum cu Linux, atat aici cat si pe blogul lui.

Cei mai avansati, pot descarca fisierele folosind link-ul de mai jos:

Download Windows 7 Transformation Pack pentru Ubuntu

via

4 thoughts on “Windows 7 Transformation Pack pentru Ubuntu Linux”

 1. O singura obiecție am apropo de Kubuntu, … nu că aș avea ceva cu, comunitatea aceasta sau cu distribuția în sine. Kubuntu este o distribuție într-o cădere … liberă. Kubuntu, este varianta cu KDE a Ubuntu și este suportată oficial de către Canonical. De la versiunea 8.04 și până în prezent, Kubuntu a pierdut o groază de utilizatori în special datorită proastei implementări a mediului KDE4. Vinovat pentru situația actuală este și interesul scăzut al dezvoltatorilor Ubuntu, care se concentrează mai degrabă pe îmbunatățirea și optimizarea distribuției cu mediul Gnome. În susținerea celor ce am spus până acum, și din ce am mai citit și eu pe net se pare că așa și este, a se vedea și aici: http://www.itnewstoday.com/?p=1032
  Eu de câte ori am încercat Kubuntu, … “a mers mereu foarte greu”.

 2. Referitor, kubuntu, intr-adevar implementarea kde4 lasa de dorit. O alternativa, daca se doreste kde, este opensuse.

  Referitor la trasformation pack-ul pentru kubuntu, multumim pentru efort, dar, cel putin eu, nu prea gust astfel de schimbari. Imi place interfata nativa, atat in windows cat si in linux.

  P.S: O explicatie a performatelor atat de proaste de pe kde4 ar fi implementarea proasta a driverelor nvidia si in special ati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>