Windows 7 va fi gata pe 13 iulie!

Windows 7 RTM 13 iulieAsa cum sustinea Wzor.net de curand, data finalizarii Windows 7 este 13 iulie, si este confirmata de tot mai multe surse pe zi ce trece.
Microsoft a anuntat oficial ca abonatii TechNet si MSDN (cei care platesc cateva sute de dolari pe an) vor putea descarca Windows 7 RTM dupa jumatatea lui iulie. Acest lucru mai inseamna ca probabil la cateva zile, dupa jumatatea lunii iulie, Windows 7 RTM va fi pe majoritatea site-urilor de torrente.
Data lansarii Windows 7 RTM ramane 22 octombrie, iar cei ce au cum sa-si pre-comande versiunea Home Retail ca upgrade din SUA pentru 49$ o pot face pana pe 11 iulie.
Varianta upgrade a Windows 7 este de fapt aceleasi cu varianta Retail, singura diferenta fiind necesitatea introducerii unui CD/DVD original al Windows Vista/XP/2000 in CD/DVD-ROM in timpul instalarii. In Japonia stock-ul de pachete upgrade pentru Windows 7 a fost deja epuizat.

19 thoughts on “Windows 7 va fi gata pe 13 iulie!”

  1. @nRs93: in octombrie va aparea oficial spre comercializare, dar Microsoft va finaliza sistemul de operare pe 13 iulie. De atunci si pana in octombrie va semna contracte cu firmele de calculatoare, va trimite software-ul spre productia de DVD-uri si va finaliza probabil toate chestiile necesare ce tin de birocratie.
   Inainte de a semna anumite contracte, si firmele care urmeaza sa-l distribuie preinstalat (HP, Dell, Acer etc..) vor trebui sa-l testeze si sa-l instaleze pe calculatoarele puse spre vanzare.

 1. De ce pe data de 13 cand se stie ca americanii au o obsesie cu cifra 13. Exemplu: Office 2007 este Office 12, iar Office 2010 va fi Office 14. Sunt fff superstitiosi. Ciudat.

 2. da, astept si eu, daca tot ziceti ca e pe 13 :)
  la moment stau pe RC 7200 x64, doar ca la moment nu mai merge si va scriu de pe Ubuntu from Flash Drive :)
  deci pot astepta pin pe 13 sa nu-mi mai pun odata RC 7200 :)

 3. Pana la sfarsitul lu’ Iulie se va pune sigur pe MSDN… abia ast sa-l iau…. dar am si eu o intrebare… daca iau un SO de pe MSDN … il iau cu tot cu cd-key original?? Astept raspuns… Multumesc anticipat!

 4. Corectare…. Va fi gata pe 10 iulie…. si pe 13 iulie va fi lansat pe TECHNET… aceasta informatie o am de la o sursa de foarte mare incredere si foarte sigura…. dar nuu prea cred ca se va gasi pe 13 pe torrente… ca nimeni care are abonament technet nu l-ar scoate…..doar dak nu i-ar da serial original… sau poate o sa-l scoata dar oo sa-l scoata pe 14 – 15… .. dak e sa nu se scoata pe 13 pe torrent… sa lasati comment aici.. si eu o sa va dau un link cu un torrent pus de mn… PA

 5. Salut ! Am o mare problema cu instalarea win 7 si problema asta imi apare de vreo 3 luni,programul se instaleaza aproape total iar la ultimul restart imaginea nu imi mai apare iar led-ul monitorului din albastru se schimba in galben ca si cum nu as mai avea semnal ! Pana acum 3 luni am instalat de mai multe ori win 7 cu diferite versiuni fara nicio problema. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ?

 6. @dtt2: In primul rand, vreau sa mutam discutia pe pagina Windows 7 Suport Tehnic (sunt mai multe persoane active acolo, iar daca nu apuc eu sa-ti raspund, sigur se va gasi altcineva). Ca un preview al solutiei (pe care nu o stiu inca), calculatorul tau pare a intra in stand-by/hibernare. Vom vedea ce putem face. Spune-mi te rog ce configuratie ai, si daca ti-a mers vreun build de Windows 7 fara probleme sau daca ai instalat Vista vreodata pe el. Ne auzim pe Suport Tehnic.

 7. Hah, 13 Iulie in SF… !!! sa speram ca in maxim trei, patru zile gasim si noi versiunea full a Win.7 pe trackere Romanesti 😀 … astept sa instalez windowsul asta de 2 luni 😀 … sa fie intrun ceas bun cu el si sa aiba si un cdkey care sa mearga ….. 😀 ne mai auzim astazi !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>