[UPDATE] Windows 8 M2 build 7955 – ISO download link

Tot multumita celor de la BetaArchive.net vine si urmatorul build al Windows 8 – 7955 Milestone 2. Acesta a aparut initial intr-un video priview, iar momentan este disponibil prin acelasi server FTP privat ca si build-ul precedent. Link-ul *.torrent pentru download este asteptat cat de curand (ultima data a durat mai putin de douazeci si patru de ore).

Windows 8 Build 7955

Immersive Browser

Fata de build-ul 7850 Milestone 1 din septembrie, build-ul 7955 al Windows 8 (sfarsitul lui februarie 2011; string – 7955.fbl_srv_wdacxml.110228-1930 (nu face parte din winmain)) ar contine Immersive Browser, despre care am discutat si in trecut, dar acum avem si cateva imagini interesante:

Nu sunt cunoscute foarte multe in acest moment, dar probabil vom afla mai multe detalii imediat ce build-ul va fi disponibil publicului larg. Se pare ca browser-ul poate fi accesat  printr-o modificare in registry asemanatoare celor deja cunoscute.

WebCam App

O alta functionalitate nou demonstrata in Windows 8 este aplicatia dedicata pentru captura video/foto cu ajutorul camerelor web. Aceasta are acum un design semnat Metro UI, cu butoane asezate eficient pentru utilizarea touch-based. Imaginile si clipurile pot fi redimensionate, iar continutul poate fi salvat in functie de preferinte (sursa/volum audio, rezolutie, framerate, etc.. ).

Windows 8 Login

Tot pentru a se adapta interfetei touch-based (ca tot aveam intrebari in pagina Windows 7 Suport Tehnic in legatura cu metodele alternative de input in ecranul de login), versiunea urmatoare a sistemului de operare Windows va beneficia de o matrice speciala, asemanatoare celei din Android OS, care va permite logarea apasand o combinatie de elemente grafice. Logarea cu ajutorul mouse-ului folosind aceasta metoda nu este chiar cea mai eficienta solutie.

Windows 8 OOBE

OOBE vine de la Out-Of-the Box Experience si seminifica primii pasi pe care trebuie sa ii urmati dupa ce ati cumparat un calculator cu Windows 8 preinstalat. Acestia au fost deja updatati la versiunea Metro UI, reducandu-se elementele grafice si pundandu-se accentul pe fonturi si text.

Windows 8 OOBE

Windows 8 OOBE

Windows 8 OOBE

Windows 8 OOBE

Windows 8 OOBE

O data cu aceasti pasi avem si o noua imagine cu un BSOD-ul din Windows 8 – numit acum Black Screen of Death.

Nota: imediat ce un link pentru descarcarea torrent-ului cu Windows 8 va fi disponibil, voi updata acest articol.

[UPDATE] Iata ca link-ul pentru descarcare a iesit la suprafata. Unde alt undeva decat pe ThePirateBay.org. Puteti descarca torrent-ul pentru ISO-ul de 2.49Gb folosind link-ul de mai jos:

Download Windows 8 build 7955 ISO

20 thoughts on “[UPDATE] Windows 8 M2 build 7955 – ISO download link”

 1. dupa ce l-am desc,m-am uitat sa vad,la Setup,Properties,Details,si scrie 6.1.7850,dupa ce il instalezi iti apare 6.2.7955 :-?…in fine,nu mai conteaza,mai bine astepti Beta…nu vine cu nimic new :(

  1. M2 s-a terminat la 7950,iar M3 a inceput la 7956. Asta e o versiune…. pregatitoare pentru M3,cum ar veni. Deci nu are nimic nou fata de M1 si M2 care sunt defapt finisarea sistemului de operare,iar abia din M3 au inceput sa bage functiile noi (marea parte,care chiar daca erau prezente si in buildurile anterioare,nu erau deblocate,dupa cum ati vazut). Dupa M3 urmeaza Beta care vrea sa finiseze produsul cu functiile noi,la versiunea RC abia,probabil,ca se va implementa noua grafica,si dupa perioada RC,v-a urma produsul finit,RTM.
   Sper sa nu ma insel,sursa este totusi o persoana de incredere.

 2. @CiprianBrc: noua grafica va fi implementata in Beta , la RC e finisat produsul si nu se mai adauga functii noi.(De obicei 😀 ).
  Asta este versiunea pre-M3 si prin ultimele build-uri Milestone 3 vom vedea schimbari majore (pre beta).
  Sper ca Metro va fi ceva revolutionar , o trecere gen Win XP-Vista!

  1. Dap. E mai logic ,cum ai zis tu. In graba fiind,cred ca am inteles eu gresit :)
   Si eu sper lafel sincer. Lock Screenul e super… exact ce speram ca se va face 😀 Defapt si mai super ar fi sa il poti seta si ca screensaver… Imi place enorm :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>