6 thoughts on “Windows 8 – Media Center, Microsoft Account, Cloud Apps”

 1. si cu skype-ul ce vor sa faca? sa il foloseasca pe post de scanare retinala/faciala (ca in filme) la pronirea windowsului!

 2. @byllvl Cu Skype vor să-i supravegheze pe utilizatori, că tot a propus FBI-ul să pună câte un backdoor în programele de Instant Messaging 😉

  P.S. E amuzant că la aproape 10 ani de la decizia Comisiei Europene ce obliga Microsoft să livreze un Windows fără Media Player, acesta dispare de la sine.

 3. Toate bune si frumoase, dar cum ramane cu userii de 7 / Vista ? Ma gandesc ca daca in 8 Messaging app-ul o sa inlocuiasca clientul de IM in Metro, Skype o sa inlocuiasca Windows Live Messenger in categoria aplicatiilor “legacy”. Doar zic ei ceva la sfarsitul articolului de pe B8 : “[…] go into detail on Microsoft account, cloud services, SkyDrive, Hotmail, Messenger, as well as our upcoming work with Skype.” Ceea ce mi se pare dubios e ca desi renunta la brandingul “Live” mai sunt niste siteuri care raman .live.com.
  Aveam emotii in legatura cu Live Writer dar se pare ca ma stresam degeaba : sursa.

 4. @bylly: asa cum au spus si Andrei si Sszecret inaintea mea, Skype-ul va deveni probabil o aplicatie de Instant Messaging mai avansata, oferita ca principal mijloc de comunicare cross-platform.

  @andrei: nu dispare chiar de la sine.. WMP inca e in Consumer Preview doar ca fara suport pentru redare DVD. In legatura cu decizia comisiei europene, exista versiunile N – care nu au WMP preinstalat. Desi poate fi vorba de monopol, eu prefer WMP in ciuda alternativelor.

  @Sszecret: Multumesc de info in legatura cu Live Writer. Chiar e cea mai buna aplicatie din categoria ei. Din acel tweet inteleg ca si celelalte aplicatii vor fi compatibile cu Windows 8. Al doilea cel mai util din suita imi este Windows Live Movie Maker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>