Windows 8 talks Business

Vesti bune de la Microsoft pentru sectorul business – in legatura cu Windows 8, bineinteles.

Microsoft Dynamics Metro

In afara aplicatiilor de productivitate din suita Office 15, si alte solutii vor avea variante compatibile cu interfata Metro a Windows 8.

Una dintre acestea este chiar Microsoft Dynamics.

Microsoft va demonstra astfel de aplicatii, concepte in cadrul unei conferinte (Convergence) ce are loc chiar saptamana aceasta.
Aplicatiile sunt realizate in HTML5 in conformitate cu cerintele Windows 8 si se conecteaza la serviciile Microsoft Dynamics ERP si CRM (ERP vine de la Enterprise Resource Planning iar CRM vine de la Clients Relationship Management)

Windows 8 – Microsoft Dynamics ERP

Microsoft Dynamics Start Screen

Microsoft Dynamics Start Screen

Microsoft Dynamics Project Aproval

MS Dynamics Project AProval

Microsoft Dynamics Financial Management

Windows 8 Dynamics Financial

MS DYnamics Financial Windows 8

Windows 8 Microsoft Dynamics CRM

Grafica parca nu mai este la fel de curata ca cea de mai sus. Pana la versiuni finale insa, cred ca mai este destul timp sa aduca imbunatatiri la nivelul designului.

MIcrosoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

Concluzii

Aplicatiile par promitatoare din punct de vedere al designului si, combinate cu functionalitatile pachetului Microsoft Dynamics cred ca ar putea creea mult asteptata punte intre productivitate reala si tablete. Adaugam aici si obisnuinta usurintei in utilizare pe care o creaza Windows 8 si avem un mix destul de interesant.  Depinde insa si cat de repede vor lansa cei de la Microsoft aceste aplicatii. Windows 8 este asteptat in toamna (octombrie) iar solutiile de productivitate prezentate urmeaza sa vina abia in 2013. Este posibil ca pana atunci sa apara jucatori interesanti si pe platformele concurente.

Mai multe imagini pe get-sp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>