16 thoughts on “Windows 8 va avea un nou logo?”

 1. daca ar fi sa mearga pe acest logo, atunci nu putem dacat sa spunem ca el este in concordanta cu tiles-urile din windows 8 , un rebranding care se leaga cu adevarat de produsul pe care il reprezinta :)

 2. @cristy: fara butonul de start, sincer nici nu stiu unde va aparea acest logo in interfata (daca va fi vizibil).

  @ionut: se leaga de produsul pe care il reprezinta, dar produsul are ani de experienta in spate.. noul logo nu aduce niciun fel de tribut versiunilor anterioare..

  @florin: interesanta analogia :). chiar aduce mai mult a fereastra decat logo-urile anterioare.

 3. Se potriveste bine, dar sincer nu imi pasa 😀 Nu ma afecta, la fel cum nu ma afecteaza scoaterea butonului Start. Pana acum, in windows 8 nu s-au schimbat chestii care sa ma deranjeze, foarte bine 😀

 4. @cristy Din cate stiu butonul de start e inca prezent, doar ca e ascuns.
  De asemenea, e un mockup de logo. Cei de la CNBeta au declarat ca asta e o versiune photoshopata intentionat pentru ca, aflandu-se sub NDA nu pot dezvalui prea mult. Bine, acuma ce zic ei si ce o sa fie in versiunea finala vedem noi pe 29 feb.
  sursa : http://www.winbeta.org/news/microsoft-isnt-changing-windows-logo-it-was-all-photoshop ( a se citi update-ul din josul paginii)

 5. in orice caz nu prea folosesc eu butonu start doar pentru căutare și din ce vad în windows 8 a mutat opțiunea în dreapta atâta tot deci pe mine nu cred ca o sa ma afecteze acest lucru 😀

  1. Ce zice Florin ramane general valabil. Asta cu.. „ba da daca..” e o porcarie.
   Nu poti face cu kinect ce faci cu soricelu si tastatura. Iar aia cu ghidatu ochilor este inca in dezvoltare… iar stadiul actual e mult sub 0.

 6. User (after 2 hours on PC with gesture commands): -Shit, my back is killing me !
  Kinect: – …. Your personal files and desktop has temporarily locked !
  User: – wtf… whay ?
  Kinect: – You made angry eyes on me !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>