Windows 8 – Work Hard, Play Hard

Cateva reclame cu Windows 8 au ajuns recent pe internet. Era de asteptat ca Microsoft sa investeasca intr-o campanie de marketing bine pusa la punct si iata ca, inainte ca aceasta sa fie lansata, putem vedea un preview

Windows 8 Logo

Trebuie sa va atentionez ca exista posibilitatea ca urmatoarele clipuri sa dispara in scurt timp, la fel cum au disparut si originalele. Pana atunci, va urez vizionare placuta!


Windows 8 – Work Hard, Play Hard

Windows 8 – Make it yours

Windows 8 – All about Apps

Meet Windows 8

 

Accentul se pune pe tranzitie, pe transpunerea sistemului de operare Windows – familiar pentru PC-uri intr-un nou format, acela al tabletelor, mult mai versatil si mai practic in anumite situatii. Majoritatea functiilor sunt descrise sumar si in acelasi timp destul de clar. Personalizarea si aplicatiile nu sunt nici ele uitate.

Altfel spus, Microsoft a reusit sa faca un rezumat video al Windows 8 in doar 4 minute :). Eu zic ca au facut treaba buna. Voua cum vi se par clipurile?

PS: Inca o data va recomand sa vizionati clipurile cat mai curand, fiindca e posibil ca ele sa dispara si sa le revedem abia pe 26 octombrie :).

4 thoughts on “Windows 8 – Work Hard, Play Hard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>