Windows Live Essentials 2011 (Wave 4) Beta 2

Desi nu am intalnit dificultati sau bug-uri in utilizarea versiunii Beta 1 a Windows Live Essentials, baietii de la Microsoft au reusit sa aduca pachetul cu un pas mai aproape de final si au lansat astazi Windows Live Essentials Beta 2. Bugurile fixate par a fi mai mult legate de Windows Live Messenger, program pe care nu il mai folosesc de cativa ani buni. Insa daca ati descoperit buguri in primul Beta, ar fi indicat sa treceti la noua versiune.

Windows Live Essentials 

Suita are aceleasi componente cu care ne-am obisnuit:


– Live Photo Gallery

– Live Sync

– Live Messenger

– Live Writer

– Live Movie Maker,

– Live Mail

– Bing Bar

– Live Family Safety

– Messenger Companion

Integrand atat interfata Ribbon UI cat si jumplist-urile atat de folositoare in Windows 7.

Installer-ul complet are 151 MB fata de cei 177 MB ai Beta-ului precedent, iar numarul build-ului este: 15.4.3001.809. Daca aveti Windows Live Essentials instalat, acest build va ofera posibilitatea de a updata aplicatiile instalate deja (fara a fi nevoie de o dezinstalare in prealabil) si de a instala noi aplicatii din suita (eu folosesc doar Windows Live Writer, Movie Maker si Live Mail)

Pentru a descarca kit-ul complet de instalare (in limba engleza) folositi link-ul de mai jos:

Download Windows Live Essentials 2011/Wave 4 Beta 2

7 thoughts on “Windows Live Essentials 2011 (Wave 4) Beta 2”

 1. Eu folosesc Live Writer, Messenger (ma rog, nu prea des, oricum e peste Y!M) si..Photo Gallery. Restu imi sunt cam..useless :)) (da’ e bine ca totusi sunt acolo :D)

 2. @Sszecret: Live Messenger e adevarat ca e cu mult peste yahoo dar din pacate prea putini il folosesc.
  Photo Gallery nu-l folosesc pentru ca am aproape aceeasi treaba in windows media player.
  Odata cu lansarea si vanzarea W7 microsoft a inceput sa investeasca in servicii si software la greu in sensul ca deja sunt in dezvoltare Windows Live,Windows 8 , IE9 aka. Beauty of the web,Microsoft fly simulator , microsoft security essencials 2.0 si multe alte produse.

  1. Photo Gallery il folosesc mai mult daca am de facut o fotografie panoramica sau ceva care e peste de ex…Photo Scape. In rest, Messenger e foarte misto dar din cauza politicilor de utilizare ale astora de la Twitter, nu poti selecta sa vezi update-urile de pe twitter in Messenger. Ceea ce e pacat, dar na :)
   Am incercat si eu Platform Preview 4 (IE9) si pot sa spun ca intr-adevar s-au facut progrese. La capitolul viteza si randare in special. In rest, mai sunt unele mici erori dar e un progres.
   MS Security Essentials m-a “slujit” :)) foarte bine si chiar ma asteptam sa-si faca treaba mai prost. Dar uite ca m-am inselat.
   Deci in concluzie, s-a facut un “click” in capul alora de la MS si uite ca se poate sa avem si ceva foarte bun. Sper doar ca dupa dezvoltarea produselor in cauza sa nu revina iar la “vechile obiceiuri” :)

   1. Click-ul ala de la Microsoft spune ca se face simtita vanzarea W7 si banii sunt impartiti cum trebuie in fiecare produs.
    Din cate am citit, in septembrie vom avea un beta la IE9.Deasemenea vom avea o interfata extrem de schimbata fiind numit Beauty of the Web.Abia astept!Cat despre ff4 si opera la testele microsoft au picat binde tot la fishtank de ex. pe cand IE9 P4 se descurca extraordinar.

 3. Ce pacat ca atunci cand a patruns termenul de “messenger” la noi in Romania, a patruns ca Yahoo! Messenger :( Chiar pacat. Nici nu prea inteleg cum. Plus ca Windows XP are la pachet Windows Messenger, Windows Vista ofera link de descarcare in meniul Start spre Windows Live Messenger, Windows 7 spre Windows Live Essentials.
  Si Internet Explorer vine la pachet, dar hai ca aici mai inteleg ca acesta ramane in urma, deoarece se dezvolta mai lent o noua versiune, dar cu Windows Live Messenger, care e cu multe clase peste Yahoo! Messenger? Ciudat ca multi prefera sa utilizeze ultimul racnet de browser, dar messenger-ul nu prea conteaza…e destul de bun si Yahoo :P. Cred ca ne caracterizeaza destul de bine “spiritul de turma”.
  In fine… si eu astept Windows Live Essentials final, Internet Explorer 9 si Microsoft Security Essentials 2.0.

  1. Eu folosesc Yahoo! Messenger pentru simplul fapt ca il folosesc TOTI prietenii mei, inclusiv familia deci nu prea am cum sa renunt la el. Am vazut ca poti adauga si alte adrese in Live Messenger dar trebuie sa ma obisnuiesc mai mult cu el pana sa fac migrarea definitiva, pana atunci asta el, ramanem cu “marele” Yahoo! Messenger.Aaa, si chiar as vrea sa aflu cine a adus moda Yahoo! la noi in tara…:-?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>