Windows Live Writer Wave 4 Beta – keyboard shortcuts

Desi articolul acesta ar putea fi publicat si pe Tutoriale/Wordpress, faptul ca face parte din suita Windows Live Essentials si ca exista printre cititorii acestui blogul si cativa bloggeri, m-au ajutat in decizia de a publica aceasta urmatoarele informatii aici.

Windows Live Writer Wave 4

WLW Wave 4 vine nu numai cu o interfata Ribbon imbunatatita dar si cu multe combinatii de taste (keyboard shortcuts) extrem de utile. Combinatiile sunt ceva mai multe decat cele pe care le-am gasit pentru Windows 7 si mai mult ca sigur va vor eficientiza lucrul cu acest program.

[table id=4 /]

Dupa cum vedeti, lista intocmita de Aaron (Windows Live Writer Blog) contine aproape 50 de combinatii de taste. Nu stiu cine le foloseste/tine minte pe toate, dar in functie de stilul articolelor si felul in care suntem obisnuiti sa scriem, vom avea fiecare preferatele lui. Versiuea precedenta de Live Writer utiliza foarte putine astfel de scurtaturi, lucru subliniat in a treia coloana a tabelului.

Desi Windows Live Writer mai da si erori uneori, faptul ca are plugin-uri (subiect pentru un articol viitor), faptul ca salveaza drafturile local si faptul ca are atat de multe combinatii de taste si functionalitati utile il recomanda ca cea mai eficienta unealta de blogging. Si nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Trebuie doar sa-l incercati!

3 thoughts on “Windows Live Writer Wave 4 Beta – keyboard shortcuts”

  1. Nici eu nu te cred pe cuvant, da’ il folosesc de mult timp :)) si pot sa spun ca e foarte misto ca unealta de blogging. Mi se pare mult mai user friendly decat chestia cu new post din WP. Nu prea folosesc plug-in-uri ca nu prea am nevoie , dar mi se pare o functionalitate interesanta 😕

  2. @Sszecret: :)). Eh, eu mai folosesc cate un Skydrive Attachement. Am mai vazut folosit si plugin-ul pentru Flickr, sau cel pentru vizualizarea/formatarea codului (in caz ca ai un blog de programare spre exemplu). Singura chestie e ca nefiind opensource nu au o comunitate asa dezvoltata. Ar fi fost bine sa aiba macar o fractiune din comunitatea de dezvoltatori wordpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>