Windows Media Player 12 Plug-ins – MiniLyrics

MiniLyricsDaca in urma cu doua saptamani va povesteam despre Windows Media Player Plus, acum a venit momentul sa va prezint plug-in-ul meu preferat pentru Windows Media Player 12 din Windows 7 (dar si WMP in general). Este vorba de Minilyrics-ul celor de la Crinsoft. In continuare voi face o prezentare mai nonconformista a aplicatiei, tocmai datorita faptului ca o apreciez foarte mult.

I: Ce face aceasta aplicatie?
R: In primul se ocupa de redarea versurilor (lyrics) melodiilor pe care le ascult.

I: Cum face acest lucru?
R: Pai se conecteaza la mai multe baze de date on-line si descarca versurile potrivite. Daca nu le gaseste pe cele potrivite, te pune pe tine sa alegi din rezultate returnate.

I: Si ce e asa interesant la ea?
R: – Posibilitatea de a integra versurile direct in fisierul *.mp3. Astfel le vei putea vedea si pe iPod sau alt Media Player.
– Apoi mai ofera si posibilitatea de redare a versurilor in modul karaoke fiind un ajutor de nadejde daca te pregatesti pentru un astfel de eveniment
– Mai mult de atat, poti edita versurile descarcate sau poti incarca unele originale pentru o melodie mai putin cunoscuta.

I: Functioneaza doar cu Windows Media Player 12?
R: In nici un caz. Pe lista de aplicatii compatibile gasim nume precum iTunes, Winamp, VLC, BSPlayer, etc..

I: Imi place sa-mi personalizez fiecare program de pe calculator, imi ofera Minilyrics o optiune de acest gen?
R: Bineinteles. Minilyrics vine preinstalat cu zece skin-uri. Eu l-am folosit cu skin-ul WMP 11, iar acum cu cel nativ Windows. Insa are o multime de alte setari legate atat de interfata cat si de functionalitate.

I: Cat costa si de unde post descarca aplicatia?
R: Aplicatia este gratuita, dar afiseaza indemn de cumparare la fiecare pornire, asa ca daca vreti sa sustineti aplicatia si sa scapati de acest mic inconvenient o puteti cumpara la doar 14.95$. Pana una alta, o puteti descarca gratuit folosind link-ul de mai jos:

Download MiniLyrics

I: Foloseste cineva un alt plugin sau program cu functionalitate asemanatoare? Si daca da, ce nume are si ce ofera in plus?
R: in comentariii…. :)

7 thoughts on “Windows Media Player 12 Plug-ins – MiniLyrics”

  1. De ce sa cumperi ,cand altii iti ofera gratuit?. Pare o stupiditate.Or fi si altii care cumpara orice…nu-i bai!Pai daca aplicatia este gratuita,de ce sa o mai cumperi?Din ultimul paragraf nu am inteles ce e de facut.Gratuit sau cumperi?

  2. @fanibu: este gratuita, dar afiseaza un mesaj la fiecare pornire. Daca platesti un pret scapi de mesaj; cam asta e ideea, dar ea functioneaza in totalitate si fara sa o cumperi. Pretul este doar in semn de recunostinta… Daca ai si iti este de folos, de ce sa nu dai? iar daca nu ai, oricum o poti folosi gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>