Winfox adauga Jumplists pentru FireFox integrand-ul mai mult in Windows 7.

M-am bucurat atunci cand am vazut pentru prima oara “Jumplists” in Windows Explorer-ul din Windows 7, si de atunci le folosesc in mod constant. Insa e pacat ca doar produsele Microsoft sa beneficieze de aceasta facilitate.
Chiar daca tin Internet Explorer 8 pe post de “default browser”, tot am foarte mare nevoie de Firefox. Si duc lipsa afisarii preview-urilor pentru tab-uri sau a Jumplists. Pana Windows 7 nu va fi lansat oficial, probabil ca nu vom avea parte de aceste functionalitati. Insa pentru a nu astepta pana atunci, a apartu WinFox, care aduce Jumplists pentru Firefox (din pacate nu aduce si thumbnail previews). Aplicatia este executata in background, putand fi inchisa din TaskManager, nu e cea mai buna solutie, dar pentru moment ne putem multumi si cu atat.
Faceti click pe imagine pentru a o mari si a vizualiza Jumplists pentru Firefox.

Descarcati Jumplists pentru Firefox folosind link-ul urmator: Download Winfox – (puteti alege intre 32 si 64 bit)
Pentru alte metode de personalizare a Firefox puteti citi si articolul despre cele mai populare sabloane (themes / skins) disponibile pentru schimbarea infatisarii acestuia.

4 thoughts on “Winfox adauga Jumplists pentru FireFox integrand-ul mai mult in Windows 7.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>