WordPress.ro.im – un nou proiect marca Weebo

Va mai aduceti aminte ca va promiteam cateva suprize?

Una din ele tocmai a capatat forma si a devenit publica. Este vorba de blogul WordPress.ro.im.

Domeniul mi-a fost daruit de catre Eugen (primul proprietar) si am decis sa mut sectiunea de Web, Web Design, Web Development, Blogging, etc.. pe acel blog. Momentan nu sunt link-uri catre toate articolele de gen de pe Windows 7 Bucharest, dar va anunt ca acestea se vor muta in totalitate pe noul blog (doar daca, bineinteles, nu sunt de interes si pentru voi.)

Wordpress.ro.im

Acestea fiind zise, va las sa-l vizitati si astept parerile voastre despre Design-ul blogului, Tematica aleasa, sau despre Editori. Puteti lasa comentarii atat aici cat si direct pe WordPress.ro.im.
Surprizele nu se opresc aici, insa toate vor fi dezvaluite la timpul potrivit.

6 thoughts on “WordPress.ro.im – un nou proiect marca Weebo”

  1. @Bogdan Epureanu: Multumesc!

    @Zozo: stiu, stiu… poti sa mi le spui si aici, dar mai bine discutam in privat si lasam urmarile discutiei sa se vada pe site 😀 (asa cum s-a vazut si tema :D)

    @yo9fah: multumesc pt raspunsul rapid. Nu stiu inca ce sa fac cu domeniul ala si cu Avira. O sa dau un mail report as false positive sau ceva de genu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>