Yahoo! Messenger 10 Final (10.0.0.1102) este gata de download!

Yahoo! Messenger 10 FinalDupa aproximativ 3 luni de la lansarea Yahoo Messenger 10 Beta, iata ca avem astazi versiunea finala a mult iubitului client de mesagerie instanta. Versiunea finala nu aduce in plus fata de Beta decat imbunatatiri de stabilitate si fixarea unor buguri, functionalitatea ramanand aceeasi. Mentionez acum doar cele mai importante noutati:

-schimbarea facila a limbii

-imbunatatirea calitatii apelurilor video

-integrarea diverselor retele sociale cu update-urile Yahoo Messenger

Pe blogul oficial al Yahoo! Messenger, versiunea 10 finala este trecuta drept compatibila cu Windows 7, dar avand in vedere lipsa transparentei sau a interfetei Aero, nu cred ca au depus eforturi extraordinare pentru aceasta “compatibilitate”.

Puteti descarca noul messenger folosind unul din link-urile de mai jos:

Download Yahoo! Messenger 10 Final online installer

Download Yahoo! Messenger 10 Final offline installer

12 thoughts on “Yahoo! Messenger 10 Final (10.0.0.1102) este gata de download!”

 1. Cu nimic deosebit fata de versiunile anterioare.. doar ca poti alege limba,apar mesaje cu updates cand e cazul si.. vezi ce statusuri au avut ceilalti inainte sa intri. In rest… nimic nou,revolutionar,ca sa fie cu adevarat diferit de vechiul si batranul Y!Messenger.

  Asa cum era MessengerVista. De care se pare ca au uitat toti. Acela era chiar frumos,si chiar revolutionare. Inca ma intreb de ce l-au interzis :-??

 2. @Cipryca: Intre Yahoo! Messenger 9 Beta si Final au fost ceva diferente si ma asteptam si acum sa fie.. Degeaba insa. Chiar speram sa ia ceva din Messenger Vista care incerca sa faca uz de interfata Aero. Eu nu am uitat de el, nici tu, dar a devenit un fel de legenda :). Nu stiu motivele scoaterii lui, dar cred ca era ceva legat de performanta, plus ca se vede faptul ca programatorii de la Yahoo! sunt lenesi si nu prea inovativi (vezi diferentele mici intre YMess 9 si 10…)
  @Victor: era o gluma subtila la adresa site-ului ymlover :). Cheers :)

 3. Poate ca yahoo fuzioneza pana la urma cu microsoft si nu mai au chef sa dezvolte ceva nou pana atunci…………
  e o parere desi sper sa se intample

 4. @djcata: cele doua companii nu vor fuziona, ci probabil Yahoo va fi cumparat de Microsoft. Eu nu imi doresc asta neaparat, dar Yahoo pierde teren pe zi ce trece…

 5. Nu prea sunt inebunita dupa noutati …raman la un windows xp si o varianta de messenger mai veche

  [ Link moderat. Data viitoare cand vrei sa faci reclama, astept un nume real, nu un cuvant cheie, si se accepta link-ul (daca va mai exista o data viitoare). ]

 6. am si eu o mare problema si nu gasesc rezolvarea, nu imi apre ce scriu in fereastra de la yahoo mess si nici ce primesc stiu ca problema asta am gasit-o si pe alte pagini unde se rezola cu niste registri adougati in pc dar la mine problema asta persista si nu reusesc sa o rezolv,am win7 cand a aparut prima data singura solutie a fost sa reinstalez win. dar acum a reaparut si nu ii dau de cap.Va rog mult de tot sa ma ajutati cu tot ce puteti.Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>