Yahoo! Multi Messenger pentru Yahoo! Messenger 10 Beta

Yahoo! Multi Messenger LogoCu Yahoo Messenger 10 Beta aparut de curand, si cu tutorialul de eliminare a reclamelor din Yahoo Messenger 10 Beta deja publicat, nu ne ramane decat sa va prezentam o solutie de folosire a mai multor instante de Yahoo! Messenger deodata. Stim foarte bine ca Yahoo! nu permite decat un singura instanta per calculator, ceea ce inseamna ca alti utilizatori ai calculatorului (de ex: cativa prieteni veniti in vizita) nu vor putea accesa messenger-ul in acelasi timp. Cum sunt de parere ca ar trebui sa avem liberate deplina in utilizarea softului, va prezint rezolvarea (Yahoo Messenger Tweaker) in cele ce urmeaza.

 

Yahoo Messenger Tweaker este un program gatuit, ce adauga suport pentru mai multe instante ale Yahoo! Messenger 10 Beta. In plus, puteti schimba animatia de log-in a messenger-ului si puteti activa navigarea cu tab-uri pentru Yahoo Messenger (asemanatoare Yahoo! Messenger for Vista). Momentan optiunile de scoatere a reclamelor nu sunt functionale pe Yahoo! Messenger 10 (ci doar pe Yahoo! Messenger 9), dar puteti folosi cu incredere tutorialul mai sus mentionat.

Yahoo Messenger Tweaker 1.3.1.0

Yahoo Messenger Tweaker 1.3.1.0

Pentru a utiliza mai multe instante, descarcati programul de mai jos si selectati “Enable Multiple Instances”.

Download Yahoo Messenger Tweaker 1.3.1.0

Via.

22 thoughts on “Yahoo! Multi Messenger pentru Yahoo! Messenger 10 Beta”

 1. @alina, @larisa: multimessu nu se descarca separat. instalezi Yahoo Mess Tweaker si selectezi optiunea “Enable multiple instances” ca in imaginea de mai sus.

 2. Da click pe linkul asta, el iti activeaza multimess:
  Download Yahoo Messenger Tweaker 1.3.1.0
  Linkul il gasesti la sfarsitul articolului.
  Apropoo, ai mai folosit vreodata multimess?:)

 3. CA SA FIE TREABA CLARA PENTRU TOATA LUMEA:
  Multimessul nu este tot un messenger care se poate deschide de mai multe ori, este un utilitar care ajuta la deschiderea mai multor ferestre de messenger, fiecare cu un alt user pe acelasi calculator. Pentru a face asta, trebuie instalat mai intai messengerul pe care il stiti cu totii, apoi descarcati Yahoo Messenger Tweaker 1.3.1.0 cu care activati multiple instante ale messengerului, exact cum se vede in imaginea de la sfarsitul articolului. Tot cu programul acesta puteti face si ale tweak-uri , cum ar fi eliminarea reclamelor sau schimbarea imaginii de login.
  Pentru a verifica daca functioneaza, deschideti messengerul, va logati cu un ID, apoi dati din nou click pe scurtatura pentru a mai deschide o instanta. In aceasta va logati cu un alt ID ; si tot asa pana umpli monitorul =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>