BitDefender 2012 – Rebranded

Bitdefender a prezentat astazi intr-o conferinta de presa noua identitate vizuala a companiei. Elementul cheie este reprezentat de simbolul dacic lup-dragon pe care il puteti vedea mai in detaliu in imaginea de mai jos:

Tot in cadrul conferintei a fost prezentat si un making-of al noului logo. Puteti sa-l urmariti in continuare:

O data cu anuntul noului aspect vizual au venit si cateva informatii interesante precum:

– faptul ca BitDefender este solutia aleasa de peste 400 de milioane de utiliziatori

– topuri germane si engleze de antivirusi claseaza BitDefender pe pozitia intai in aceasta categorie (rezultat confirmat si de AV-test.org)

– BitDefender este prima si momentan singura solutie ce ofera protectie pentru retelele sociale (Twitter si Facebook)

– cu noua versiune, echipa BitDefender a reusit obtinerea unui consum de energie apropiat de zero pentru dispozitivele portabile

– se lucreaza deja la BitDefender 2013, care va aduce cateva suprizie placute: urmarirea comportamentului utilizatorului – user pattern – pentru o mai buna intelegere a activitatilor si a masurilor de protectie ce trebuie luate (ex: banking mode, locate devices)

Revenind la BitDefender 2012, avem cateva informatii si imagini si despre acesta.

In primul rand avem modul Autopilot in care antivirusul ia automat deciziile optime de securitate, fara interventia utilizatorului. Alertele suparatoare raman de domeniul trecutului, iar controlul pentru revocarea sau modificarea anumitor decizii apartine utilizatorului.

Alte functionalitati Bitdefender 2012 (Total Security) ar mai fi:

Safebox – Funcţie de backup online şi sincronizare de fişiere. Bitdefender Safebox monitorizează fişierele importante şi le copiază automat pe un server separat atunci când este detectată vreo modificare. Ulterior, fişierele copiate pot fi accesate de pe orice calculator pe care a fost instalat Bitdefender. Bitdefender Total Security 2012 oferă un spaţiu de stocare de 2 GB.

Rescue Mode – Atunci când anumite ameninţări, precum cele de tip rootkit, nu pot fi înlăturate de pe sistemul de operare Windows, computerul e repornit în Rescue Mode – un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor şi dezinfectarea sistemului.

Virtualized Browser – Lansează browser-ul într-un mediu virtual, izolat de sistemul de operare. Acest lucru previne exploatarea vulnerabilităţilor din browser şi preluarea controlului asupra calculatorului de către atacatori.

Interfaţă flexibilă – Cu ajutorul funcţiei „drag&drop”, utilizatorii îşi pot personaliza fereastra principală, alegându-şi acţiunile de securitate cel mai frecvent folosite.

Instalare Optimizată – Bitdefender 2012 se instalează rapid, cu doar câteva clicuri. Timpul de instalare a fost redus la jumătate faţă de versiunile trecute.

Pentru a descarca o versiune de test, puteti accesa noul site BitDefender Romania la adresa: http://www.bitdefender.ro/

5 thoughts on “BitDefender 2012 – Rebranded”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>