Personalizare Windows 7 – Harvest Time si Windows Live Clouds

Desi anotimpul recoltelor e pe cale sa ne paraseasca (vremea calda insa se incapataneaza sa mai ramana o vreme, se pare) va voi oferi pentru descarcare o tema pentru Windows 7 ce are ca subiect fix acest anotimp – mai precis, strangerea recoltelor.

Windows 7 Harvest Time

Pentru mine, imaginile au reaprins dorul de locurile unde mi-am petrecut o mare parte a copilariei ( “la tara” ). Multe din desfatarile tehnologice cu care imi petrec acum timpul nu imi ofera aceleasi satisfactii ca lucrurile simple de atunci…. Daca sunteti in aceeasi situatie si priviti cu nostalgie in trecut, descarcati pachetul de mai jos, nu e un substitut si nici nu seamna foarte tare cu ce se intampla in agricultura romaneasca, dar pana cand ma voi apuca sa culeg astfel de fotografii romanesti si sa le asamblez intr-un pachet de tema windows 7 sper sa fie suficient.

Download Harvest Time Windows 7 Theme

Cea de-a doua tema nu merge pe linia emotionala a celei de mai sus desi prezinta tot imagini din natura. Este vorba de nori si cred eu ca face o aluzie subtila la serviciile “in the cloud” dezvoltate de Microsoft prin intermediul pachetului Windows Live si anume Windows Live SkyDrive, Office Web Apps, etc.. O promovare destul de inteligenta as putea adauga :).

Windows Live Clouds Windows 7 theme

Download Windows Live Clouds Windows 7 theme

3 thoughts on “Personalizare Windows 7 – Harvest Time si Windows Live Clouds”

  1. @Alex Baies: eu momentan folosesc Windows Live Clouds – fiind cu gandul la inovatiile in domeniul cloud computing-ului pe care le promite Windows 8. Totusi sunetele din aceasta tema nu sunt chiar atat de relaxante pe cat m-as fi asteptat :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>