Wondershare Fantashow – prezentari video la minut

Majoritatea filmelor pe care le postez pe bloguri (mai mult pe inspectorgadget) sunt realizate cu Windows Live Movie Maker.
Aplicatia mi-a fost pana acum un ajutor de nadejde, dar imi place sa descopar si alternative.

Wondershare Fantashow

Cei de la Wondershare mi-au propus sa testez Wondershare Fantashow. Dupa o scurta privire pe pagina oficiala am decis ca merita incercat, iar mai jos veti gasi impresiile mele despre acest produs.

Functionalitati

Butonandu-l pentru o scurta perioada, mi-am dat seama ca nu este, de fapt o alternativa pentru http://blog.weebo.ro/windows-live-essentials-2011-descarca-versiunea-finala/ ci mai degraba un software pentru crearea de prezentari video (aniversari, evenimente).

Spun acest lucru fiindca editarea de clipuri si adaugarea de muzica este doar una dintre functionalitatile Wondershare Fantashow.

Incepem cu posibilitatea de a lucra pe un template – selectia fiind destul de generoasa (15 template-uri avand tematici de la zile de nastere la peisaje subacvatice).

Apoi continuam cu posibilitatea de a adauga efecte foto pe clipul video. Functionalitatea asta ar da tare bine si in WLM.

Tot pentru videoclipurile adaugate putem taia din margini sau putem intoarce imaginea. Lipseste totusi un timeline, iar acesta este un mare minus. Mi-ar fi placut sa pot adauga efecte doar pe anumite portiuni ale clipului, dar e posibil sa taiem clipul inainte cu alte tool-uri si apoi sa le importam in Fantashow pentru a le adauga efecte separat.

Imaginile si muzica pot fi si ele adaugate in clipuri, iar subtitrarile se vor aplica doar prezentarii nu si clipurilor video introduse in proiect.

Pentru export, avem posibilitata de a-l salva pe calculator la o rezolutie standard/HD sau pe DVD, de a-l incarca pe Youtube sau de a-l salva pentru un dispozitiv mobil (are si o lista predefinita).

Usurinta in utilizare

Ce mi-a placut la Wondershare Fantashow a fost usurinta in utilizare. O data nu m-am incurcat in butoane. Asta si fiindca sunt foarte putine si sunt semnalate corespunzator.

Mi-ar fi placut o interfata Ribbon UI sau, de ce nu, Metro UI cea actuala fiind mai potrivita pe OS X.

Compatibilitate

O data instalat, Fantashow ocupa 100MB. Pentru a-l instala este nevoie de un calculator modest (procesor 1GHz, 512 RAM) si un sistem de operare Windows XP SP3 sau Windows Vista/Windows 7. Programul are si o versiune si pentru OS X, dar la o alta adresa: Fantashow for Mac.

Video demo

Mai jos am preluat si un clip realizat cu Wondershare Fantashow. Arata chiar bine.

Concluzii

Wondershare Fantashow este un tool ok pentru crearea de prezentari video. Daca vreti sa va impresionati prietenii sau faceti o surpriza cuiva, va fi de mare ajutor.

Va recomand sa il testati in varianta trial de mai jos, iar daca va este folositor, pot sa ofer 4 coduri pentru primii 4 doritori ce lasa un comentariu (cu o adresa de email valida) specificand acest lucru. Software-ul nu este neaparat ieftin la aproximativ 50$, dar beneficiaza de 90 de zile money back guarantee.

Download Wondershare Fantashow

14 thoughts on “Wondershare Fantashow – prezentari video la minut”

  1. O mica rugaminte…. sa fiti cinstiti, si sa cereti codul daca chiar va este necesar, nu doar de dragul de al avea… si sa zaca uitat prin pc, sau ceva de genul. Fiti onesti si lasati-l celor carora chiar le este necesar.
    ps. nu, mie nu-mi trebuie :))

  2. Voiam sa eu un cod pentru acest program, dar cred ca deja este prea tirziu, s-au epuizat. Daca mai este vreunul disponibil, as dorii si eu. Chiar folosesc acest gen de programe. Multumesc anticipat!

  3. as dori si eu un cod daca se poate,si nu doar sa-l tin in calculator dar vreau sa lucrez de acum incolo cu acest program,si vreau sa-i fac o surpriza lui o amica care e ziua ei de nastere pe 28 luna asta.:)

  4. @Ovidiu, @Razvan: ultimele doua coduri merg la voi.

    @Ciprian: multumesc pentru interventie, sustin si eu ceea ce tu ai spus, desi cam tarziu am vazut toate comentariile si vad ca sunt cativa cititori ce nu au apucat sa ceara un cod in timp util desi poate aveau nevoie.

    @florin, @JaK, @cristi: din pacate am avut doar 4 coduri, dar o sa incerc sa primesc inca 3.. sa vedem. Pana atunci, puteti testa si varianta free, care adauga doar un watermark.

  5. slave Ionut, zilele trecute am avut de facut o prezentare video si chiar am cautat asa ceva. Am rezolvat cu Wondershare Video Editor 3.0.2.16 si chai voiam sa ii fac un review :) . ( aceeasi firma ) A iesit super. Cum ai rezolvat cu codurile ? Daca mai reusesti ma tii la curent?
    Multzam fain.

  6. @ovius: Nu am reusit sa mai fac rost, dar mi-a fost promis ca vom mai avea promotii in viitorul apropiat :D.. so stay tuned :D.
    PS: Video Editor pare profi.. cine stie.. poate facem organizam un give-away si pe asta.. 😀 Te ocupi tu de review? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>